2017, het jaar van de comeback fashion trends

by Jill Buitenhuis

We naderen alweer het einde van 2017. Een mooi jaar wat betreft fashion. We kunnen wel stellen dat we dit jaar veel trends zagen komen die hun comeback maakten. En gelukkig maar, want hoe kunnen deze trends ooit uit de mode geweest zijn?

1) Sock boots
Of je deze schoenen nu draagt onder een jurkje of onder een spijkerbroek, de schoen geeft iedere outfit een boost. Op de catwalk werden deze schoenen vooral geshowd met sportsokken. Maar natuurlijk kunnen ze ook zonder opvallende sokken prima worden gedragen.

2) Bikerjack
Iedereen had het over dé Zara jas. De jas is nog steeds beschikbaar in verschillende kleuren. Warm, elegant, stoer en een beetje faux-fur. Dit alles verwerkt in één jas. Scoor de jas via deze website.

3) De Gucci riem
Gucci is dit jaar (opnieuw) ontzettend populair geworden. De tassen, shirts, loafers, sneakers en riemen. Stiekem willen we ze eigenlijk allemaal. Helaas hangt er een behoorlijk prijskaartje aan deze items, maar een klein beetje genieten mag wel. De riem is opvallend, maar toch eenvoudig.

4) Statement T-shirts
De statement T-shirts hebben we veel voorbij zien komen. Vaak zelfs met politieke statements. Deze trend is dus zomaar een simpel shirt, maar een shirt met een verhaal erachter.

5) Sailor cap
Deze pet zorgt niet alleen voor een stoere look, ook voor een Franse uitstraling. De perfecte combinatie van stoer en chique. Én niet te vergeten, ideaal voor een bad hair day.

Foto header, via iStock. Credits: VeranoVerde

Lees ook:  Upcycle riem

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy