10 x de leukste cadeautjes voor onder de boom

by Jill Buitenhuis

Elk jaar is het weer een hele klus om originele cadeautjes uit te zoeken voor onder de boom. De stress slaat dan ook bij veel mensen toe, maar dit is eigenlijk nergens voor nodig. Cadeautjes kopen kan namelijk zeker heel leuk zijn! Daarom inspiratie voor het kopen van de leukste kerstcadeautjes, voor hem, voor haar en voor de kindjes. 10 cadeautips onder elkaar:

1) It’s cold outside
We zullen de aankomende tijd niet meer kunnen genieten van een lekker, warm zonnetje. De kachels staan op standje heet en de dikke truien komen weer tevoorschijn. Met de onesie zul je het niet meer koud krijgen deze winter. Ideaal voor lekker op de bank. Onesies zijn er in alle maten en soorten. Van een grappige koeien-onesie tot juist heel vrouwelijke onesie.

2) Altijd goed
Parfum is altijd een goed idee. Je kunt iedereen blij maken met een lekkere geur. Wanneer de feestdagen eraan komen zijn er vaak ook leuke sets verkrijgbaar. Bodylotion, douchegel en een geur. Een ideaal pakketje waar je iedereen blij mee maakt.

3) Voor onderweg
Een cadeau wat je zelf niet snel zal kopen, maar wel nodig hebt. Een leuke reiskoffer. Je hebt ze in heel veel soorten, kleuren en maten.

4) Cheers
Een mooie fles wijn, speciaal biertjes of een fles Jack Daniël whisky. Een alcoholische versnapering doet het altijd goed tijdens Kerstmis.

5) Sieraden met een persoonlijke touch
Bij het sieradenmerk LOTT. creëer je je eigen sieraard met een persoonlijke touch. Je kunt ervoor kiezen om je initialen in het sieraad te zetten of bijvoorbeeld je sterrenbeeld.

Lees ook:  Verwarmende cocktails voor knusse avonden: van 25 jaar oude whisky tot alcoholvrije MARTINI.

6) Spelletjes-tijd!
Een ouderwets avondje bordspellen spelen. Leuk voor het hele gezin, voor jong en oud.

7) Sleepy-time
Niets is belangrijker dan een goede nachtrust voor de kleintjes. Daar hoort ook een fijne pyjama bij.

8) Voor het huis
Het blijft altijd leuk om dingen voor in huis te kopen/te krijgen. Of het nu iets leuks is voor op de tafel of voor in de badkamer, je kunt je huis altijd aanvullen met mooie spullen. De mooiste artikelen voor in huis vind je bijvoorbeeld bij Riviera Maison.

9) Pictures stay forever
Momenten vastleggen en daarna voor altijd bij je houden, en dat dan ook nog eens op een ‘ouderwetse’ manier, namelijk meteen polaroidcamera! Je maakt een foto en hij is gelijk ook klaar. Je kan er zo gelijk iets leuks bij schrijven zoals bijvoorbeeld de datum, zodat je niet meer vergeet wanneer de foto gemaakt is.

10) Dieren spotten
De dierentuin blijft een leuk uitje, of je nu 8 jaar bent of 80. Je kunt online kaartjes bestellen en uitprinten en deze leuk verpakken.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy