American Assassin - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

[Sponsored Video] Filmtip: American Assassin

De eerste herfststormen hebben we alweer achter onze kiezen, de winterjassen zijn van zolder gehaald, tijd om weer lekker te gaan cocoonen. Lekker thuis of in de bioscoop met een goede film. Want er is genoeg te kiezen op het moment. Houd je van een beetje actie, dan is de actiethriller American Assassin zeker een aanrader. Niet in de laatste plaats vanwege Michael Keaton, die één van de hoofdrollen speelt. Fenomenaal speelde hij in Birdman (2014), maar ook zijn vroegere films moeten we zeker niet vergeten (denk aan Batman en Jackie Brown). En nu is Keaton dus te zien in American Assassin.

American Assassin - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

In het kort
Gesterkt door gebeurtenissen uit het verleden, waaronder het overlijden van zijn vriending, is Mitch Rapp (gespeeld door Dylan O’Brien) meer dan vastbesloten om wraak te nemen. Samen met Koude Oorlog veteraan Stan Hurley (gespeeld door Michael Keaton) wordt Rapp door de adjunct directeur van de CIA aangesteld om een golf van ogenschijnlijk willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doelwitten te onderzoeken. De drie mannen ontdekken een opmerkelijk patroon in het geweld en gaan op een gezamenlijke missie: het tegenhouden van een mysterieuze man en zijn intentie om een wereldoorlog in het Midden-Oosten te starten.

Laat je onderdompelen in de leukste film festivals
De aankomende maanden is er genoeg te doen op filmgebied. Zo ook wat betreft festivals. Het Nederlands Film Festival is net achter de rug. Maar op ons staat nog onder andere het Noordelijk Filmfestival (8-12 november), het International Documentary Filmfestival Amsterdam (ook wel IDFA, 15-26 november), en het International Film Festival Rotterdam (ook wel IFFR, 24 jan – 4 feb) te wachten. Genoeg om je deze herfst en winter dus helemaal door de meest mooie, spannendste en romantsiche films mee te laten slepen!

Lees ook:  Modulaire koptelefoons van Gerrard Street, goed voor de wereld én voor je oren

American Assassin draait vanaf 12 oktober in de bioscoop.

Hoewel we als Daily Cappuccino enthousiast zijn over deze film en het originele content betreft, willen we wel aangeven dat het een ‘Sponsored article‘ voor independentfilms betreft.

0 comments on “[Sponsored Video] Filmtip: American Assassin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *