Ouwe Taart - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ouwe Taart

Liefst eten we het elke dag, homemade, een beetje warm, krokant-smeuige korst… hmmmm… appeltaart. Nog lekkerder smaakt je stuk appeltaart als er ook nog eens een goed verhaal aan vast zit. Want dat is precies wat een ondernemer een jaar geleden bedacht. Het concept voor ‘Ouwe Taart’. Het idee is eigenlijk vrij simpel:

als ondernemer koop je de appeltaartjes van ‘Ouwe Taart‘ in als diepvriesproduct. Vervolgens kan hij/zij de eenpersoonstaartjes per stuk afbakken. Nu zal je denken diepvries? Maar door dat zo te doen levert het minder waste op. Daarnaast is de smaak van de taart écht zoals je oma hem bakt.

Ouwe Taart - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het mooiste van alles is dat per verkocht taartje een deel naar de Stichting Met je Hart gaat, die zich inzet om vereenzaming onder ouderen tegen te gaan. Zij richten zich lokaal op ouderen die, om verschillende redenen, eenzaam zijn en hun huis bijna niet meer uitkomen. Ontmoetingen op frequente basis zorgen ervoor dat zij uit hun isolement worden gehaald en anderen ontmoeten.

Kortom, een lekker taartje, minder waste en dus een goed verhaal. Kom maar door!

Ouwe Taart - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto’s via Facebook-pagina Ouwe Taart

Lees ook:  10 x nieuwe food hotspots in Nederland

0 comments on “Ouwe Taart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *