Muzikaal tandenpoetsspektakel

by Redactie

Tanden poetsen… voor (de meeste) volwassenen een heel gewoon dagelijks ritueel. Maar voor kinderen is het juist eerder een dagelijkse uitdaging. Althans voor de ouders. Want meestal willen kinderen al op heel jonge leeftijd zelf hun tanden poetsen. Prima natuurlijk en zeker iets dat je moet stimuleren, maar echt goed poetsen doen ze niet altijd. Al helemaal niet omdat ze vaak ook nog eens ongeduldig zijn en meestal snel klaar willen zijn met tandenpoetsen. Leuke oplossing is de Benjamin Brush; een elektrische tandenborstel die in de 2×2 minuten poetstijd (wat vaak wordt aangeraden) je favoriete liedje afspeelt. In de borstel zit namelijk een music player geïntegreerd mét waterproof speaker, wel zo handig. Zodoende kan je tijdens het poetsen luisteren naar muziek variërend van Beethoven tot aan Justin Bieber. Voor ieder is er wel wat wils te verkijgen in de muziek bibliotheek waar de music player mee is verbonden.

Benjamin Brush - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogBenjamin Brush - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Met een speciale app die bij de tandenborstel hoort kan je ook precies bijhouden hoe lang je je tanden hebt gepoetst. Je kan ook punten verdienen met het poetsen, waardoor je er een wedstrijdje van kan maken met je kids. Nog een extra stimulans.

Benjamin Brush - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De Benjamin Brush is verkrijgbaar in 5 funky kleuren om het muzikale tandenpoetsspektakel compleet te maken. Voor de allerkleinsten is er ook nog een speciale borstelkop ontworpen die het melkgebit nog net wat schoner maakt.

Lees ook:  De leukste kidsproof restaurants van Amsterdam

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy