De leukste buitenactiviteiten voor kids

by Redactie

Nu de zomer definitief voorbij is, is het weer tijd om een frisse neus te halen. Want hoewel je niet meer lekker in je t-shirtje buiten kan zitten en waterpret voor je kids er niet meer in zit, is er soms niets lekkerder dan nu buiten te zijn met al die mooie herfstkleuren om je heen. Dus, hup, jas aan en lekker een frisse neus halen buiten. En je kids, die kunnen hun energie zeker kwijt met deze buitenactiviteiten:

1) Rolschaatsen
Een old skool activiteit, maar iets dat leuk blijft. Al vanaf 3 jaar kan je leuke exemplaren kopen. Is je kind wat ouder, dan kan je ook kiezen voor skeelers. Ook een top-activitei om samen met je kind te doen natuurlijk!

2) Vliegeren
Waait er een straffe herfstwind? Begeef je dan snel naar het strand, vlieger mee in de auto, goed gevulde thermoskannen met chocolademelk in je tas en vliegeren maar. De leukste vliegers voor kids kan je hier vinden.

3) Diabolo
Klinkt wellicht wat oudbollig, maar als je het onder de knie hebt, maak je zeker de blits. Leuk is dat je vaak kan kiezen uit heel veel; verschillende kleurrijke diabolo’s.

4) Buskruit
Mijn eigen favoriete buitenspel van vroeger. Buskruiten! Het enige wat je nodig hebt is een bal en wat vriendjes. Verstop je voor de tikker en probeer de bal ongezien weg te schoppen zodat je je opnieuw kan verstoppen.

Lees ook:  Artis leeft in beeld

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy