Niks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Graag drie keer NIKS voor mijn verjaardag

Wat is jouw antwoord op de vraag ‘wat wil je hebben voor je verjaardag of voor Kerst/Sinterklaas’? Bij mij eigenlijk altijd “niks”. Net als bij heel veel Nederlanders met mij. Niet raar, want Nederland staat steevast in de top van de rijkste landen ter wereld. We hébben simpelweg alles al!

Greenpeace vond het tijd om hier een passende oplossing voor te vinden. Daarom lanceren zij zo vlak voor de feestdagen een cadeau voor de Nederlander die ‘alles’ al heeft: NIKS. Oftewel, een fraai vormgegeven doosje waar letterlijk NIKS inzit. Het is een symbolisch cadeau waarvan de opbrengst als eenmalige donatie wordt ingezet voor het herstel van een duurzaam evenwicht tussen mens en milieu. Een win-win-situatie voor zowel de schenker als de ontvanger dat ook nog gewoon door de brievenbus past.

Niks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

NIKS, is vanaf 1 tot en met 7 november verkrijgbaar in een tijdelijke winkel van Greenpeace. De winkel wordt op 1 november geopend in Lil’ Amsterdam in de Amstelpassage van het Centraal Station. Niet alleen is in de winkel NIKS te krijgen in meerdere versies – zoals ‘drie keer NIKS’ en ‘helemaal NIKS’ – ook is er een week lang van alles gepland in de winkel waar je voor niks terecht kan. Zo kan je verschillende Green-classes volgen onder andere in samenwerking met The School of Life en The Zero Waste Project, is er een inpak-marathon in samenwerking met Bedrock Magazine of is het even lekker niksen bij een film van Cinetree of een documentaire van &C. Opgeven voor een of meer van deze events kan via de speciale Facebook event pagina. Daar vind je ook de volledige programmering en meer details.

Lees ook:  Nieuwe eScooters van Segway: stil en uitstootvrij door de stad zoeven

Niks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Graag drie keer NIKS voor mijn verjaardag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *