Graag drie keer NIKS voor mijn verjaardag

by Imke Walenberg

Wat is jouw antwoord op de vraag ‘wat wil je hebben voor je verjaardag of voor Kerst/Sinterklaas’? Bij mij eigenlijk altijd “niks”. Net als bij heel veel Nederlanders met mij. Niet raar, want Nederland staat steevast in de top van de rijkste landen ter wereld. We hébben simpelweg alles al!

Greenpeace vond het tijd om hier een passende oplossing voor te vinden. Daarom lanceren zij zo vlak voor de feestdagen een cadeau voor de Nederlander die ‘alles’ al heeft: NIKS. Oftewel, een fraai vormgegeven doosje waar letterlijk NIKS inzit. Het is een symbolisch cadeau waarvan de opbrengst als eenmalige donatie wordt ingezet voor het herstel van een duurzaam evenwicht tussen mens en milieu. Een win-win-situatie voor zowel de schenker als de ontvanger dat ook nog gewoon door de brievenbus past.

Niks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

NIKS, is vanaf 1 tot en met 7 november verkrijgbaar in een tijdelijke winkel van Greenpeace. De winkel wordt op 1 november geopend in Lil’ Amsterdam in de Amstelpassage van het Centraal Station. Niet alleen is in de winkel NIKS te krijgen in meerdere versies – zoals ‘drie keer NIKS’ en ‘helemaal NIKS’ – ook is er een week lang van alles gepland in de winkel waar je voor niks terecht kan. Zo kan je verschillende Green-classes volgen onder andere in samenwerking met The School of Life en The Zero Waste Project, is er een inpak-marathon in samenwerking met Bedrock Magazine of is het even lekker niksen bij een film van Cinetree of een documentaire van &C. Opgeven voor een of meer van deze events kan via de speciale Facebook event pagina. Daar vind je ook de volledige programmering en meer details.

Lees ook:  5 x smart home musthaves

Niks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy