Dezer Family - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Getest: Deezer Family, één abonnement voor het hele gezin

Wellicht herkenbaar: je hebt een abonnement op een muziek streamingdienst, maar net op het moment dat je in de auto naar een afspraak jouw muziek wilt gaan luisteren, besluit je vriend(in) die thuis aan het werken is gebruik te maken van jouw profiel. Resultaat is een ‘gevecht’ om muziek. Heb je ook nog kinderen die van jouw abonnement gebruik maken, dan wordt het helemaal onhandig…. De muziek streamingdienst Deezer biedt speciaal hiervoor sinds enige tijd een familieabonnement aan (Deezer Family) naast het reguliere abonnement dat je kan afnemen.

Klinkt heel slim bedacht! Is het dat ook echt in de praktijk? Dat mochten wij (wat graag) testen. Met het familieabonnement kan je tot 6 verschillende profielen beheren. Maar ook kids-only profielen instellen, switchen tussen profielen en voor elk profiel aparte aanbevelingen ontvangen. Wij zijn thuis met 4 personen, nu zijn de kids nog wel erg klein, dus voor hun maken we samen één profiel aan. Zodoende kunnen we switchen tussen drie verschillende profielen op mijn account. Elk profiel kan je helemaal inrichten naar eigen smaak. Het kids-only profiel is ook erg handig, want switch je dat aan, dan krijg je gelijk een heel overzicht van heel veel kids muziek. Van Disney tot aan K3 en Justin Bieber. Selecteer je een afspeellijst of artiest, dan krijg je ook gelijk fijne suggesties. Mooi is dat zo Bob Dylan niet meer mixt met Dikkertje Dap in jouw afspeellijst.

Dezer Family - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wat wellicht daarnaast de grootste plus is van het gezinsabonnement van Deezer is dat de navigatie overzichtelijk blijft, ondanks de verschillende profielen waar tussen je kan switchen. Sowieso moet ik persoonlijk zeggen dat ik het aanbod en de variatie in afspeellijsten verrassender vind dan bij ‘concullega’ Spotify. Ook de app op je telefoon werkt handig en snel. De kosten zijn ook te overzien: een Deezer Family abonnement kost je €14,99 per maand en neemt gelijk heel wat muzikale gezinsirritaties weg….

Lees ook:  Een ode aan de herfst met dank aan Sonos en Faberyayo

Klinkt bovenstaande letterlijk als muziek in je oren? Dat is mooi, want we mogen een Deezer Family abonnement voor 3 maanden (twv €45,-) weggeven! Laat daarvoor een reactie achter hier op de website, Instagram of Facebook.

Dezer Family - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Kids Media

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Getest: Deezer Family, één abonnement voor het hele gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *