Getest: Deezer Family, één abonnement voor het hele gezin

by Imke Walenberg

Wellicht herkenbaar: je hebt een abonnement op een muziek streamingdienst, maar net op het moment dat je in de auto naar een afspraak jouw muziek wilt gaan luisteren, besluit je vriend(in) die thuis aan het werken is gebruik te maken van jouw profiel. Resultaat is een ‘gevecht’ om muziek. Heb je ook nog kinderen die van jouw abonnement gebruik maken, dan wordt het helemaal onhandig…. De muziek streamingdienst Deezer biedt speciaal hiervoor sinds enige tijd een familieabonnement aan (Deezer Family) naast het reguliere abonnement dat je kan afnemen.

Klinkt heel slim bedacht! Is het dat ook echt in de praktijk? Dat mochten wij (wat graag) testen. Met het familieabonnement kan je tot 6 verschillende profielen beheren. Maar ook kids-only profielen instellen, switchen tussen profielen en voor elk profiel aparte aanbevelingen ontvangen. Wij zijn thuis met 4 personen, nu zijn de kids nog wel erg klein, dus voor hun maken we samen één profiel aan. Zodoende kunnen we switchen tussen drie verschillende profielen op mijn account. Elk profiel kan je helemaal inrichten naar eigen smaak. Het kids-only profiel is ook erg handig, want switch je dat aan, dan krijg je gelijk een heel overzicht van heel veel kids muziek. Van Disney tot aan K3 en Justin Bieber. Selecteer je een afspeellijst of artiest, dan krijg je ook gelijk fijne suggesties. Mooi is dat zo Bob Dylan niet meer mixt met Dikkertje Dap in jouw afspeellijst.

Dezer Family - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wat wellicht daarnaast de grootste plus is van het gezinsabonnement van Deezer is dat de navigatie overzichtelijk blijft, ondanks de verschillende profielen waar tussen je kan switchen. Sowieso moet ik persoonlijk zeggen dat ik het aanbod en de variatie in afspeellijsten verrassender vind dan bij ‘concullega’ Spotify. Ook de app op je telefoon werkt handig en snel. De kosten zijn ook te overzien: een Deezer Family abonnement kost je €14,99 per maand en neemt gelijk heel wat muzikale gezinsirritaties weg….

Lees ook:  3 x trends en tips voor de kinderkamer

Klinkt bovenstaande letterlijk als muziek in je oren? Dat is mooi, want we mogen een Deezer Family abonnement voor 3 maanden (twv €45,-) weggeven! Laat daarvoor een reactie achter hier op de website, Instagram of Facebook.

Dezer Family - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy