Een fashion smartphone

OnePlus, het fashionable bijtertje in de smartphone-markt, zet zijn reputatie kracht bij middels een samenwerking met de Franse fashion designer Jean-Charles de Castelbajac (JCC). De “Callection” is verzameling producten als tassen, petten en T-shirts, maar met middenpunt uiteraard de nieuwste OnePlus smartphone.

Castelbajac werkt graag samen met kunstenaars voor zijn ontwerpen, en kleuren spelen een centrale rol daarin. Dat zien we ook terug in deze lijn. De OnePlus 5 JCC+ kenmerkt zich door een opvallend strak design met enkele kleurige highlights in de knoppen. Ook leuk zijn de tien bijgeleverde wallpapers, gemaakt door de designer zelf. Uiteraard spreken ook de technische specs tot de verbeelding met onder andere een dubbele camera (de beelden in dit artikel zijn gemaakt met die camera). Je geeft je smartphone wel een heel speciaal plekje in de bijpassende holster. Wil je iets minder opvallen? Dan is de tas in dezelfde kleurstelling waarschijnlijk beter Het zorgt al met al voor een heel fijne telefoon met een aantal opvallende bijpassende accessoires.

Eind september konden consumenten in Parijs hun hart ophalen door een exclusieve voorverkoop van de “Callection” bij de gerenommeerde fashion boutique Colette. De telefoon en de accessoires zijn nu ook verkrijgbaar via de site van OnePlus. De limited edition T-shirts en de tassen zijn per direct beschikbaar; een pet, heuptas en een holster komen later als onderdeel van een exclusieve accessoirelijn in beperkte oplage tijdelijk beschikbaar.

Lees ook:  Architectonisch hoogstandje voor je hond

0 comments on “Een fashion smartphone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *