Draadloos muziek luisteren met Urbanista

by Sheima Josodimedjo

Via welk digital device luister jij je muziek? Steeds meer gebruiken we onze multifunctionele telefoons om ook muziek mee af te spelen. Handig, want die heb je toch vaak bij de hand. Alleen iets minder handig wanneer je letterlijk je handen vol hebt op bepaalde momenten. Tijdens het sporten, aan het werk of wanneer je met een koffie to go op de fiets wil stappen. Dan wil je het liefst je muziek met een knip in je vingers regelen, toch?

Met een knip in de vingers gaat het nu (nog) niet lukken. Maar door je headphone aan te raken met je vinger wel. De headphones van Urbanista beschikken over een touchpad op de headphone waardoor je gemakkelijk je favoriete nummers af kan spelen. Je bepaalt bijvoorbeeld dus met een tik op je headphone of je het nummer pauzeert of voor het volgende nummer gaat. Om dit te kunnen doen verbindt je via Bluetooth de headphone met je telefoon of een ander digital device waar jouw muziek op staat. Headphone op, handen vrij! Klinkt (letterlijk en figuurlijk) als muziek in de oren …

Het design van de headphones is gelukkig ook enorm trendy. Urbanista is een Zweeds bedrijf waardoor het haast logisch te noemen is dat het design minimalistisch is. En niet getreurd als je geen fan bent van headphones. Urbanista heeft een complete lijn aan audioapparatuur waaronder headphones, earphones en speakers. Die overigens allemaal erg betaalbaar zijn (prijzen liggen rond de 60-100 Euro).

Urbanista - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Urbanista - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De koptelefoons hebben daarnaast een leuke stadsnaam gekregen omdat de producten geïnspireerd zijn door de urban way of living in grote steden. Milan, Berlin en San Francisco zijn daarvan drie voorbeelden. En naast een mooi design en leuke naam is het niet onbelangrijk om te weten dat de kwaliteit van je muziek ook goed tot haar recht komt.

Lees ook:  Review Teufel BOOMSTER: strak geluid én strak design

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy