Architectonisch hoogstandje voor je hond - Architecture for Dogs - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Architectonisch hoogstandje voor je hond

Vandaag verblijven we natuurlijk in dierensferen, het is immers Werelddierendag. En een beetje dierenliefhebber wil alleen maar het beste voor zijn/haar (huis)dier. Een vorstelijk onderkomen hoort daar ook bij, zoals de exemplaren te zien op de website Architecture for Dogs.

Architectonisch hoogstandje voor je hond - Architecture for Dogs - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Architectonisch hoogstandje voor je hond - Architecture for Dogs - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Via dit open-source concept kan je verschillende sjablonen downloaden van allerlei architectonische hoostandjes speciaal ontworpen voor honden (en katten). Bij elk ontwerp is ook gelet op het type hond waarvoor het is.

Het ‘enige’ wat je zelf hoeft te doen, is het ontwerp te downloaden en vervolgens het design zelf in elkaar te zetten. Op zich nog wel een klus dus, maar het resultaat is er naar!

Architectonisch hoogstandje voor je hond - Architecture for Dogs - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Architectonisch hoogstandje voor je hond - Architecture for Dogs - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Alle beelden via Architecture for Dogs

Lees ook:  Amsterdam Light Festival: alleen maar highlights!

0 comments on “Architectonisch hoogstandje voor je hond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *