De Lieve Tandarts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Alle lieve tandartsen verzamelen!

Er zijn maar weinig mensen die met plezier naar de tandarts gaan. Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor Statistiek blijkt zelfs dat 800.000 Nederlanders niet meer naar de tandarts gaan vanwege angst. Nog eens miljoenen anderen mijden regelmatige tandheelkundige zorg vanwege een mogelijk pijnlijke behandeling, terwijl daar in 98% van de gevallen geen reden voor is. Ook onwetendheid over de vergoedingen van de tandartsverzekering speelt soms een rol. Het nieuw gelanceerde De Lieve Tandarts wil daar verbinding in brengen.

Het platform verbindt in heel Nederland tandartsmijders en ‘lieve tandartsen’ met elkaar. Oftewel: het helpt een handje met het wegnemen van de drempels die mensen voorafgaand of tijdens een tandartsbezoek ervaren. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs psychologische begeleiding of een haal- en brengservice te laten regelen.

Om aan het keurmerk van De Lieve Tandarts te voldoen, dient de praktijk onder andere de klant op een persoonlijke en vriendelijke manier te ontvangen, het behandelplan door te spreken en tijd te nemen voor uitleg tijden de behandeling.

Benieuwd of er ook een ‘lieve tandarts’ bij jou in de buurt zit? Ga dan naar www.delievetandarts.nl, daar kan je een overzicht vinden van alle lieve tandartsen….

Lees ook:  Muzikaal tandenpoetsspektakel

0 comments on “Alle lieve tandartsen verzamelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *