4 x natuurlijke winter skin care producten voor hem én haar

by Sheima Josodimedjo

Tijd om onszelf weer voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Zo dus ook onze huid. Het warme weer ruilt zich in voor koudere temperaturen, wat ervoor zorgt dat je huid ook wat aanpassingen nodig heeft. Een droge huid die trekkerig aanvoelt is niet prettig. Maar door deze natural skin care toe te voegen aan je verzorgingsroutine maak je je huid klaar om te stralen in het aankomende seizoen.

Angels On Bare Skin
Dit potje gevuld met gemalen amandelen, kaolin (een zachte kleisoort) en essentiële oliën zorgt ervoor dat je huid schoon is, maar niet uitdroogt. Voeg een beetje water toe aan het mengsel en tádá: je hebt amandelmelk. Hiermee was je je gezicht goed schoon en laat je het gevoed achter. Angels on bare skin is te koop bij Lush.

Avocado olie
Avocado’s zitten vol goede vetten. Olie afkomstig uit de avocado is niet anders en doet het enorm goed wanneer je een droge huid hebt. Dit kun je na het wassen op verschillende manieren op je gezicht smeren. Smeer wat druppels pure olie op je huid of meng de olie met bijvoorbeeld je gezichtscrème voor extra voeding.

Jojoba olie
Vind je oliën iets te vettig voor op je huid, dan is er jojoba olie. Deze olie staat er om bekend dat hij niet zo vet aanvoelt als andere oliën. Je huid absorbeert jojoba olie dus ook sneller. Jojoba olie is daardoor ook perfect voor in je haar.

Shea boter
Vind je de meeste oliën juist wat aan de lichte kant en wil je iets dat méér voedt? Shea boter is je nieuwe vriend. De boter heeft bij kamertemperatuur een vaste vorm en smelt bij aanraking met de huid. Shea boter is vaak terug te vinden in crèmes en lotions, maar de puurste vorm is het beste voor je huid. Het hoge gehalte aan vitamine A, E en F blijft daardoor werken waarmee je je (droge) huid een groot plezier doet.

Lees ook:  Getest: 3 x natuurlijke deodoranten

Welke producten uit dit rijtje gebruik jij al of ga jij gebruiken? Laat het weten in de comments. Ook als je vragen hebt kun je die hieronder stellen, we helpen je graag op weg met deze goodies voor je huid.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy