3 x tips om betaalbare kunst in huis te halen

by Isabeau Kamphuis

Makkelijke en budget-vriendelijke manieren om je interieur een upgrade te geven maken een stijlvol huis haalbaar voor iedereen. Zelf zijn we bijvoorbeeld enorme fans van DIY grote prints die een tof, persoonlijk effect kunnen hebben op een ruimte. Maar hoe mooi en creatief je jouw huis dan ook aankleedt, soms wil je een kunstwerk dat je toch echt meer zal kosten dan een middagje do it yourself-en of een tripje naar de printshop. Dat betekent echter nog steeds niet dat kunst niet betaalbaar kan zijn; hier zijn onze tips.

Affordable Art Fair
Een persoonlijke favoriet binnen de redactie om aan betaalbare kunst te komen is de Affordable Art Fair. Deze inspirerende showcases worden over de hele wereld georganiseerd en staat natuurlijk ook dit jaar weer in Amsterdam. Van 2 t/m 5 november zie je in de Kromthouthal in Amsterdam Noord het werk van meer dan 67 kunstenaars. Hier kun je, behalve je ogen uitkijken en inspiratie opdoen, al een prachtig kunstwerk scoren vanaf 100 euro! Maar liefst 75% van de kunstwerken kent een prijs onder de 3000 euro en niks gaat er voor meer dan 6000 Euro uit. Zelfs als een nieuw meesterwerk niet in je budget zit is het een geweldig dagje uit.

Betaalbare kunst online
Er is natuurlijk een kans dat je bij de Affordable Art Fair net niet vindt waar je naar op zoek was, of misschien had je geen tijd om te gaan of zoek je liever online naar een schilderij voor aan de muur. Geen probleem, want betaalbare kunst is ook online aan te schaffen. Zo vind je gemakkelijk meerdere kunstenaars die voor redelijke prijzen hun werk verkopen. Niet alleen schilderijen maar bijvoorbeeld ook fotografie en digitale kunst kan je hier vinden. En misschien nog wel het beste; je kunt er ook een schilderij op maat laten maken, voor de gegarandeerde perfecte match.

Lees ook:  How to: creatief zijn met schoen en sneaker verf

Beeldwerk browsen
Liever 3D dan 2D kunst? Etsy is niet alleen een goede plek voor het vinden van unieke prints en cadeaus; genoeg kleine of beginnende kunstenaren zetten er ook hun sculpturen op te koop. Zo vind je het perfecte kunstobject voor op de koffietafel of het raamkozijn en nog voor een leuke prijs ook.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy