Betaalbare kunst - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3 x tips om betaalbare kunst in huis te halen

Makkelijke en budget-vriendelijke manieren om je interieur een upgrade te geven maken een stijlvol huis haalbaar voor iedereen. Zelf zijn we bijvoorbeeld enorme fans van DIY grote prints die een tof, persoonlijk effect kunnen hebben op een ruimte. Maar hoe mooi en creatief je jouw huis dan ook aankleedt, soms wil je een kunstwerk dat je toch echt meer zal kosten dan een middagje do it yourself-en of een tripje naar de printshop. Dat betekent echter nog steeds niet dat kunst niet betaalbaar kan zijn; hier zijn onze tips.

Affordable Art Fair
Een persoonlijke favoriet binnen de redactie om aan betaalbare kunst te komen is de Affordable Art Fair. Deze inspirerende showcases worden over de hele wereld georganiseerd en staat natuurlijk ook dit jaar weer in Amsterdam. Van 2 t/m 5 november zie je in de Kromthouthal in Amsterdam Noord het werk van meer dan 67 kunstenaars. Hier kun je, behalve je ogen uitkijken en inspiratie opdoen, al een prachtig kunstwerk scoren vanaf 100 euro! Maar liefst 75% van de kunstwerken kent een prijs onder de 3000 euro en niks gaat er voor meer dan 6000 Euro uit. Zelfs als een nieuw meesterwerk niet in je budget zit is het een geweldig dagje uit.

Betaalbare kunst online
Er is natuurlijk een kans dat je bij de Affordable Art Fair net niet vindt waar je naar op zoek was, of misschien had je geen tijd om te gaan of zoek je liever online naar een schilderij voor aan de muur. Geen probleem, want betaalbare kunst is ook online aan te schaffen. Zo vind je gemakkelijk meerdere kunstenaars die voor redelijke prijzen hun werk verkopen. Niet alleen schilderijen maar bijvoorbeeld ook fotografie en digitale kunst kan je hier vinden. En misschien nog wel het beste; je kunt er ook een schilderij op maat laten maken, voor de gegarandeerde perfecte match.

Lees ook:  Dé modetrends van 2018 voor mannen en vrouwen

Beeldwerk browsen
Liever 3D dan 2D kunst? Etsy is niet alleen een goede plek voor het vinden van unieke prints en cadeaus; genoeg kleine of beginnende kunstenaren zetten er ook hun sculpturen op te koop. Zo vind je het perfecte kunstobject voor op de koffietafel of het raamkozijn en nog voor een leuke prijs ook.

0 comments on “3 x tips om betaalbare kunst in huis te halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *