3 x Herfst/Halloween home decor tips

by Isabeau Kamphuis

Als het weer van de afgelopen week het nog niet duidelijk had gemaakt; de herfst is officieel in Nederland! De koude winden en regenachtige dagen zijn terug, maar deze grijze luchten zijn geen excuus voor een after-summer dip! Echter wel het perfecte excuus voor luie zondagen in bed met warme choco en een update van je home decor om helemaal in de herfst stemming te komen! Dit zijn Daily Cappuccino’s drie simpele en budget-vriendelijke go-to herfst decor upgrades, enjoy!

Een vers boeket.. takken?
Een verse bos bloemen doet wonderen voor ieder huis! En zodra de lente begint rennen wij dan ook allemaal meteen naar de markt voor een grote bos tulpen. Maar ook in de herfst zijn wij enorme fans van een kleurrijk boeket. In plaats van bloemen wisselen we het dit seizoen af met een boeket gedroogde takken of knalrode bessen; en het effect is geweldig! Absoluut een aanrader.

Posters en prints
Misschien wel de makkelijkste en tegelijkertijd chicste manier om je interieur aan te passen aan het seizoen is door het afwisselen van posters en prints in huis. Een simpele en knusse quote voor in de slaapkamer of een variatie aan herfst bladeren maakt een enorm verschil! Dus ga maar pinnen en laat je gekozen prints als posters drukken. Een lijst eromheen voor de finishing touch, et voilà!

Pumpkin time!
Last but not least: bij het seizoen van de vallende bladeren hoort ook halloween! Alhoewel geen officiële feestdag in Nederland wordt het toch steeds populairder en is deze feestdag het perfecte excuus voor een feestje! Geen beter decor dan een pompoen (of vijf..)! Je kunt super creatief te werk gaan en er een paar gaan uitsnijden of schilderen, maar ook zonder enige DIY moeite zijn deze oranje groentes de perfecte decoraties; ook voor na halloween.

Lees ook:  Review Teufel BOOMSTER: strak geluid én strak design

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy