Wrangler Body Bespoke - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wrangler is 70 jaar en daar hoort een (denim) feestje bij!

Noem een aantal iconische denimmerken op en de kans is groot dat Wrangler er ook tussen zit. Niet gek, want dit jaar bestaat Wrangler zelfs al 70 jaar. Het merk is bekend vanwege haar ‘cowboy’-oorsprong. De eerste Wrangler Jeans waren namelijk speciaal gemaakt voor rodeo-gebruik. Dit model, dat in 1947 geïntroduceerd werd, is nu nog steeds verkrijgbaar.

Wrangler Body Bespoke - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Maar goed, inmiddels dus 70 jaar verder en ook heel veel jeansmodellen verder. En om de verjaardag te markeren heeft het merk een speciale lijn op de markt gebracht: Body Bespoke. Het idee: jeans speciaal ontworpen voor jou en niet voor een model. Want komt het jou ook niet bekend voor dat jeans die bij je vriendin geweldig staan maar dan in jouw maat niet goed zitten?

Wrangler legde ontwikkelaars van de Universiteit van Californië daarom de vraag voor hoe je ervoor kan zorgen dat jeans er in elke maat op hun best uitzien, met name van de achterkant. De conclusie? Door een juiste plaatsing van de zakken. Door die juiste plaatsing toe te passen op alle jeans van elke maat, ontstond de Body Bespoke collectie. Jeans die goed zitten bij elk figuur.

Zelf een perfect fit jeans aanschaffen? Dat kan via deze link.

Wrangler Body Bespoke - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Zelf moesten we natuurlijk ook een exemplaar proberen. Ik draag hier de straight-variant
Lees ook:  Thuis barista spelen met de nieuwe Barista Express Impress van Sage
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Wrangler is 70 jaar en daar hoort een (denim) feestje bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *