Waarom oordoppen een must zijn op elk festival

by Sofie Smulders

Ze zijn een must op zowat elk festival tegenwoordig: oordoppen. Nu weten mensen die ze gebruiken dat ze niet altijd even lekker zitten en de muziekbeleving meestal niet ten goede komen. De Alpine Partyplug Pro Natural belooft meer. In het kader van eerst horen dan geloven, probeerde ik ze uit op Pleinvrees. Dit is een van de vele festivals die Amsterdam in de zomer aandoen. Voor fans van technomuziek een aanlokkelijk feestje door een line-up met grote namen als Joris Voorn, Gui Boratto en Stephan Bodzin.

Alpine Partyplug - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogAlpine Partyplug - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Geen geklooi meer met oordoppen
Pleinvrees vond plaats op ‘t Twiske in Amsterdam-Noord. Een enorm terrein, waarvan een aanzienlijk deel gereserveerd was voor het festival. De muziek schalde ons vanuit meerdere podia tegemoet. Maar wanneer doe je nu die oordoppen in? In het verleden was ik op festivals nogal aan het klooien met oordoppen: ze zaten niet lekker, ik hoorde de muziek niet en praten met mensen ging ook al niet heel lekker. Met de partyplugs van Alpine merkte ik dat ik even moest wennen, omdat ze niet direct goed zaten. Nu ben ik erachter gekomen dat dat wellicht kan komen door mijn kleine oren, aangezien mijn partydate er totaal geen last van had.

En hoe was het geluid?
Dus na een heerlijk frietje gegeten te hebben (het kan nog in Amsterdam) besloot ik de oordoppen gewoon in te doen en ze er vooral niet meer uit te halen. Hup, het feestgedruis in. Onze favoriete stage was de Tanzsteppe. Niet alleen vanwege de dj’s, maar ook door de uitgelaten mensen en de fijne sfeer. We stonden een aantal keer vlak naast de boxen en waar ik me dan normaal gesproken stiekem druk sta te maken om mijn gehoor, was er ditmaal niets aan de hand. Het geluid was nog steeds super, maar werd wel voldoende gedempt. Belangrijkste: eigenlijk heb ik me totaal niet druk gemaakt om mijn oren en precies gedaan wat ik wilde op Pleinvrees. Namelijk dansen op goede muziek.

Lees ook:  Iedereen een mooie kerst dankzij 'Alle (kerst)ballen verzamelen'

Alpine Partyplug - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Alpine Partyplug - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bij de oordoppen krijg je overigens een reinigingsspray, een tasje waar je ze in kunt opbergen en een koord, zodat je ze niet kwijtraakt. Vanmiddag ga ik naar een strandfeest met dj in Bloemendaal, de partyplugs neem ik zeker weer mee. Dikke aanrader dus!Alpine Partyplug - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy