Recharge jezelf én je auto - smart electric base - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Recharge jezelf én je auto

Elektrisch rijden is de toekomst. Speciaal daarom staat de Kanarie Club van 22 september t/m 1 oktober in het teken van smart electric base. Op maandag 25 september neemt Jedlix (bekend van de smart charging app) je mee in de wereld van het slimme opladen van elektrische auto’s. Niet alleen hip en milieubewust, maar er zitten ook flink wat financiële voordelen aan.

Naast het opladen van auto’s is er tijdens dit event ook aandacht over hoe je jezelf nu eigenlijk optimaal recharged. Zowel op voeding- als op sportgebied wordt je hierover bijgepraat door verschillende experts. Meer weten over dit (persoonlijke) recharge avontuur bij Kanarie Club? Ga dan naar de Facebook-pagina van het event.

Recharge jezelf én je auto - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Een eerdere editie van het event in Hamburg
Lees ook:  4 x tips hoe je zorgt dat je thuiskantoor opgeruimd blijft

0 comments on “Recharge jezelf én je auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *