Nieuwe (design)koers Return to Sender

by Redactie

Return to Sender, het merk bekend van de handgemaakte designerproducten met een bijzonder verhaal* én van founder Katja Schuurman, bestaat inmiddels alweer 10 jaar. Reden voor een nieuwe stap in hun bestaan.

Designercollectie
Om die reden hebben zes Nederlandse designers (Simone Post, Floris Hovers, Laura de Monchy, Omar Munie, Christien Meindertsma en Toya Verberne) in samenwerking met vakmensen uit ontwikkelingslanden de nieuwe Return to Sender collectie ontwikkeld. Een collectie die geïnspireerd is op de technieken en materialen van het land en de kennis van kleuren en vormen van de designer.

Return to Sender - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Return to Sender - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een verandering is ook dat de spullen niet meer bij de Hema liggen. Vanaf nu kan je de nieuwe designercollectie in meerdere designwinkels in ons land vinden zoals Hudson’s Bay, &Klevering, Villa Augustus & Loft. Door de samenwerking met Plan Nederland krijgen nog meer vrouwen wereldwijd de kans op een beroepsopleiding en daarmee een eigen inkomen.

Plan Nederland
Om nog meer impact te maken op armoedebestrijding en vrouwelijk ondernemerschap is Return to Sender ook een samenwerking met Plan Nederland aangegeaan. Een deel van de winst wordt zo geïnvesteerd in beroepsopleidingen voor meisjes en jonge vrouwen in ontwikkelingslanden.

Return to Sender - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

* Return to Sender gelooft in de kracht van eerlijke producten, handgemaakt door veelal vrouwelijke vakmensen. Producten met elk een bijzonder verhaal. Door het verhaal van de maker te vertellen brengt Return to Sender de wereld van de producent tot leven en voel je de liefde waarmee elk product gemaakt is.

Lees ook:  Vijf arty redenen om Düsseldorf NU te bezoeken

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy