Beoplay E8 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Musthave gadget: de nieuwe draadloze oortelefoon van B&O PLAY

Je hoeft de afkorting B&O alleen maar te zeggen en de meeste van ons weten dat je het over Bang & Olufsen hebt. Het Deense bedrijf, in 1925 opgericht doot Peter Bang en Svend Olufsen (dus al bijna 100 jaar oud!), is vooral bekend van hun koele Scandinavische minimalistische audio- en videoproducten. In 2012 werd B&O PLAY opgericht als afzonderlijk audio-lifestylemerk. Met vandaag wel een hele mooie toevoeging aan hun assortiment, namelijk de introductie van de eerste volledig draadloze oortelefoon van het merk, de Beoplay E8.

Wil je een volledig draadloze vrijheid, en daarnaast ook een stukje stijl, design én goed geluid, dan ga je zeker blij zijn met de Beoplay E8. Het is ontworpen voor een ultiemee ongehinderde luisterervaring onderweg. Tof is ook dat alle functies te bedienen zijn met de touch-interface op de oortelefoon, dus je hoeft zelfs je smartphone niet tevoorschijn te halen.

Beoplay E8 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Twee keer extra laden voor onderweg
Eenmaal opgeladen kan je met de Beoplay E8 tot wel vier uur muziek worden geluisterd. Wil je onderweg opnieuw opladen, dan klik je de oortelefoon in de mee te nemen oplaadcassette (ook eenvoudig mee te nemen overigens). In de oortelefoon zit ook een zogenaamde audio-transparantiefunctie genaamd Transparancy Mode, waarmee je kan bepalen hoeveel geluiden uit de echte wereld je wilt horen. Iets wat ik echt een goede toevoeging vindt, want daardoor kan je in het verkeer wel goed op omgevingssignalen blijven letten.

Natuurlijk zit er aan een dergelijk mooi audio-gadget wel een prijskaartje: de Beoplay E8 wordt geleverd inclusief een leren oplaadcassette, vijf oordopjes en een oplaadkabel voor 299 Euro. Misschien alvast op je Sinterklaas of Kerstmis wishlist zetten?

Lees ook:  Getest: Ultimate Ears WONDERBOOM

Beoplay E8 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “Musthave gadget: de nieuwe draadloze oortelefoon van B&O PLAY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *