Industriële lampen: zo update jij jouw interieur voor het najaar

by Isabeau Kamphuis

Een trend kunnen we het eigenlijk al niet meer noemen; industriële lampen zijn een feit en na aardig wat seizoenen nog steeds erg geliefd. Niet heel gek aangezien ze bij veel moderne en populaire design stijlen aansluiten. Ben je nou bezig met een kleine make-over van je woning dan is één ding zeker: een nieuwe lamp doet al wonderen! Een stuk makkelijker dan een nieuwe bank en gepaard met wat accessoires creëer je een compleet nieuwe ruimte. Dit zijn drie manieren om een industriële lampen te verwerken in jouw interieur.

1) Eyecatcher boven de eettafel
Waarschijnlijk is dit de lamp waar je bij industriële lampen aan denkt, niet voor niks noemen wij dit dan ook een echte eyecatcher. Grove materialen en een flinke kap want bij deze lamp geldt: the bigger the better. Als industrieel de stijl is waar je voor gaat in je interieur dan is dit eigenlijk een musthave voor je eetkamer en ze staan dan ook het mooist boven een rauwe en, je raad het als, industriële eettafel.

Industriele lampen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Minimal meets industrial
Heb je nou een kleinere eettafel in je woning staan of is je woon- en kookruimte simpel weg niet erg groot dan past een pendant waarschijnlijk beter boven de eettafel. Niet alleen past dit simpele design goed in een industrieel interieur, ook de minimalisten onder ons zijn er dol op. Heel veel komt er bij dit simpele design namelijk niet kijken, maar het open en blote peertje geeft het die industriële look waardoor deze lampen perfect bij deze stijl passen. Onze tip: ga voor een rijtje of bundel van drie pendanten voor een speels effect.

Lees ook:  Een boomhut bouwen? Zo pak je dat aan.

Industriele lampen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Klein en fijn
Industriële lampen staan niet alleen goed boven de keuken tafel. Steeds meer zien we kleine, vaak betonnen tafellampjes voorbijkomen die perfect zijn voor bijzettafeltjes en nachtkastjes; we love this look.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy