Herfstmode voor hem en haar, dit zijn de trends voor 2017

by Isabeau Kamphuis

Grote sweaters en spelen met laagjes: de herfst is weer hier en onze hersenen draaien overuren als het op onze garderobe aankomt. Alle zomerse jurkjes en korte broeken kunnen weer naar de achterste plank en het is tijd voor een update van je herfst garderobe. Deze trends en eyecatchers zijn de perfecte aanvulling waar jouw kast op zit te wachten.

Power suit
Een broekpak in een krachtige en opvallende kleur; niet alleen perfect voor het kouder wordende weer maar ook een outfit die power uitstraalt op de werkvloer. Onze favorieten: navy blauw voor hem en dieprood voor haar.

Truien, truien en truien
Maar ook casual fashion mag natuurlijk niet ontbreken in deze fall fashion checklist. Laten we eerlijk zijn; oversized truien staan bovenaan in het lijstje met redenen waarom wij niet kunnen wachten op het herfstseizoen. Pompons en ruches op gebreide truien zijn een trend die we bij veel merken terug zien. Maar de comeback van het seizoen is toch wel de coltrui. Zowel voor mannen als vrouwen geldt deze herfst; je garderobe moet ruimte maken voor tenminste één of twee coltruien. Op shopbop vindt je alle truien die jij het komende seizoen nodig hebt.

Herfstmode - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Geruite jas
Ons favoriete unisex item voor het aankomende seizoen. Deze geruite trenchcoat staat een klein beetje oversized het beste en kan zowel casual als chic gedragen worden. ga voor coltrui en een witte sneaker (die, laten we eerlijk zijn, een musthave is voor elk seizoen) voor de casual look. Time to dress up? Een paar goede pumps doet wonderen en mannen; ruil die jeans om voor een strak zwart paar.

Lees ook:  Gespot: haartrends voor de lente van 2017

Grove metallics
Natuurlijk slaan we ook de accessoires niet over. Tijdens de herfst van 2017 draait het allemaal om grove metallics. Denk aan grote statement oorbellen en chunky kettingen. Oh en mannen: laat de Johny Depp in je los en combineer deze trend met leren details.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy