Herfst… Tijd voor thee! 5 x bijzondere thee

by Redactie

1) Teastreet
De thee van Teastreet is voor de echte fijnproever. Het merk kent in de basis acht verschillende theesoorten (allemaak losse bladthee) en varieert hiermee van zachte pure tot verkwikkende smaakvariaties. Leuk is dat de verpakking ook erg mooi is: de illustraties op de verpakkingen zijn gemaakt door designbureau alt-8.

Thee - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Theebloem
Al een tijdje een hype, maar nog steeds erg leuk, theebloemen. Naast dat het heerlijk smaakt, is het vooral een lust voor het oog. Zodra de bloem namelijk in aanraking komt met heet water ontvouwt de theebloem zich. Vervolgens komt een prachtige bloem tevoorschijn. Thee - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Pukka
De organische theesoorten van Pukka zijn voor velen waarschijnlijk niet onbekend. Verkrijgbaar in heel veel bijzondere soorten smaken (wat dacht je van ‘womankind’ en ‘ licorice & cinnamon’). Maar het zijn vooral de vrolijk gekleurde verpakkingen waar wij telkens weer blij van worden.

Thee - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Tea Forte
Een luxe thee (er is zelfs een ‘couture-collectie’) die het vooral goed doet als cadeau. De gift-sets zien er namelijk stuk voo stuk weldadig mooi uit. Haast alsof je een box met bonbons opent. En ja, de thee smaakt ook nog eens erg goed.

Thee - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) Pinky Up
Toffe bussen met thee dat krijg je als je een bestelling plaatst bij Pinky Up. Het drinken van Pinky Up gaat sowieso die herfstdip tegen, want wat dacht je van een smaak als ‘Confetti cake’? En dan hebben we het nog niet eens over de ‘Creme Brule’ variant gehad…. yum!

Thee - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Een perfect gestylde kersttafel met Made.com

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy