soxs - daily cappuccino - lifestyle blog

(H)eerlijke hippe geitenwollen sokken

Met het najaar in zicht kunnen we ons langzaam gaan voorbereiden op koudere temperaturen. Een nieuwe jas, misschien ook wel nieuwe schoenen. Handschoenen? Sokken? Dat laatste is niet bepaald een onbelangrijke musthave. Juist essentieel om geen kou te vatten. Deze sokken van Soxs houden je voeten warm en zien er ook nog eens leuk uit.

Kriebelvrije voeten
Mooi, ze kriebelen niet. Het schapenwol dat gebruikt wordt voor de sokken is van hoge kwaliteit en wordt op een speciale manier behandeld waardoor de sokken niet prikken. Zelfs niet na meerdere keren wassen. Wat ook fijn is om te weten is dat de dieren met respect behandeld worden en dat alle processen eerlijk in gang worden gezet. Goed voor je voeten, goed wat betreft duurzaamheid en eerlijke productie.

soms - daily cappuccino - lifestyle blog

Lang, kort, voor de man, vrouw en kids: de sokken van Soxs komen in verschillende modellen en maten. Ze zijn daardoor ideaal om ze als cadeau te geven. Wij maken graag iemand blij met een paar Soxs. Wil jij kans maken? Laat een reactie achter hier op de website, op Facebook of Instagram waarom jij de sokken dit seizoen moét hebben.

Lees ook:  Duurzaam X Passie, meet het Perla Future Coffee Project

8 comments on “(H)eerlijke hippe geitenwollen sokken

 1. ilsiee prins

  Oehhhhh heeeerlijk! ;) Heb nu de pantoffels al aan, echt een hekel aan koude voetjes hahaha.. Mijn oma breide altijd zulke sokken voor ons, en maakte ook nog zelf pantoffels… tegenwoordig kan ze niet meer breien…. Ik doe graag mee voor zulke heeerlijke warme sokken met een speciaal gevoel! ;)
  “omasokken” ;)
  Groetje Ilsiee

 2. Jaaaaaa aangezien ik altijd koude voeten heb en serieus nu al met sokken slaap #noshame deze geitenwollensokken helpen mij de winter wel door! Aangezien niemand mijn voeten warm
  houd deze winter…. ;)

 3. Die zijn wel nodig in de winter! Ze voelen vast het warmst aan als ik ze aan heb ;)

 4. Anita H.

  Sokken kan ik altijd gebruiken. Wellicht zijn deze ook warm genoeg voor echt koude winterdagen (zodat ik geen 2 paar over mekaar heen hoef aan te trekken).

 5. Elizabeth

  Heerlijk warme voeten voor als ik weer eens hele dagen bij de paarden rond struin!

 6. Heerlijk warm en zien er ook nog eens leuk uit, dat ontbreekt vaak een beetje bij zulke sokken!

 7. Waarom? Omdat ik al-tijd koude voeten heb! Dit merk is nieuw voor mij en zou ik suuuuper graag willen uitproberen! ❤️

 8. Matthijs Kleverlaan

  Lijkt me wel wat om deze herfst wat lange wandelingen mee te maken in de regen en wind en van de winter hopelijk mee te kunnen schaatsen in mijn oude lage leren noren. Daar doe ik normaal oude geitenwollensokken in aan maar die vallen eigenlijk al uit elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *