Groene, kunstzinnige, ad blocker

by Redactie

Irriteer jij je ook altijd groen en geel aan websites die vol zitten met dukke banners? Dan kan je daar nu mee stoppen, want het online magazine The Green Gallery heeft in samenwerking met vijf creatieve koppen The Green Gallery Green Screen ad blocker ontwikkeld.

Een wat? Yep, een (groen) alternatief voor drukke banners. Want bloemen en planten maken gelukkig. We worden er vrolijker en creatiever van en ze verminderen stress. Waarom dan niet dit positieve effect van bloemen en planten op onze computer? Waar banners onze digitale omgeving kunnen verarmen, zorgen ze op die manier juist voor verrijking. Resultaat: een positiever gevoel, maar ook een fijne eyecandy.

Groene, kunstzinnige, ad blocker - Daily Cappuccino - Liestyle Blog Groene, kunstzinnige, ad blocker - Daily Cappuccino - Liestyle Blog

Creative innovator Geraldine Wharry, tattoo artist Henk Schiffmacher, dj en producer Loco Dice & graffiti artist Hoxxoh en fashion label Pigalle hebben allemaal een Green Screen ontworpen. De samenwerkingen hebben geleid tot twaalf floral art pieces, die in de ad blocker te zien zijn.

Groene, kunstzinnige, ad blocker - Daily Cappuccino - Liestyle Blog Groene, kunstzinnige, ad blocker - Daily Cappuccino - Liestyle Blog Groene, kunstzinnige, ad blocker - Daily Cappuccino - Liestyle Blog

Vanaf 21 september is de ad blocker The Green Gallery Green Screen gratis te downloaden via greenscreen.thegreengallery.com.

Lees ook:  5 x de leukste online games

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy