Let It Grow - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Groen, groener, groenst in conceptstore Let It Grow (+ winactie)

Eerder schreven we al over de net geopende ‘pop-up-mall’ Lil’ Amsterdam op het Centraal Station van Amsterdam. Een van de shops die hier tijdelijk haar deuren opent, is Let It Grow. Vraag die centraal staat in deze winkel is wat de effecten van bloemen en planten op het leven in de stad zijn. Naast dat de shop er onwijs mooi uit ziet (het uiterlijk van de winkel is ontworpen door digitale kunstenaar Thomas Traum) is de inhoud ook meer dan tof.

Let It Grow - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bij Let It Grow kan je namelijk de aankomende maanden terecht voor verschillende workshops. Per maand zal het thema van de workshops wisselen. Zo is het thema van september focus, in oktober zal dit hoop zijn en in november vertrouwen. Als bezoeker kan je tijdens deze workshops zien hoe bloemen en planten hoop, vertrouwen en focus laten groeien. Bijzonder is dat deze effecten ook in limited edition designverpakking te koop zijn.

Let It Grow - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogLet It Grow - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Benieuwd geworden? Wip dan zeker even binnen als je op CS Amsterdam bent. Of doe mee aan onze winactie, want we mogen 3 x een Let It Grow-pakket weggeven (trui + producten). Laat daarvoor een reactie achter op onze website, Facebook of Instagram!

Let It Grow
Stationsplein (onderdeel van Lil’ Amsterdam)
Website: letitgrow.org

Lees ook:  Travel X Art tip: hou je van hedendaagse kunst? Neuss is the place to be! 

0 comments on “Groen, groener, groenst in conceptstore Let It Grow (+ winactie)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *