Groen, groener, groenst in conceptstore Let It Grow (+ winactie)

by Redactie

Eerder schreven we al over de net geopende ‘pop-up-mall’ Lil’ Amsterdam op het Centraal Station van Amsterdam. Een van de shops die hier tijdelijk haar deuren opent, is Let It Grow. Vraag die centraal staat in deze winkel is wat de effecten van bloemen en planten op het leven in de stad zijn. Naast dat de shop er onwijs mooi uit ziet (het uiterlijk van de winkel is ontworpen door digitale kunstenaar Thomas Traum) is de inhoud ook meer dan tof.

Let It Grow - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bij Let It Grow kan je namelijk de aankomende maanden terecht voor verschillende workshops. Per maand zal het thema van de workshops wisselen. Zo is het thema van september focus, in oktober zal dit hoop zijn en in november vertrouwen. Als bezoeker kan je tijdens deze workshops zien hoe bloemen en planten hoop, vertrouwen en focus laten groeien. Bijzonder is dat deze effecten ook in limited edition designverpakking te koop zijn.

Let It Grow - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogLet It Grow - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Benieuwd geworden? Wip dan zeker even binnen als je op CS Amsterdam bent. Of doe mee aan onze winactie, want we mogen 3 x een Let It Grow-pakket weggeven (trui + producten). Laat daarvoor een reactie achter op onze website, Facebook of Instagram!

Let It Grow
Stationsplein (onderdeel van Lil’ Amsterdam)
Website: letitgrow.org

Lees ook:  Deze kleurrijke bonen vrolijken vanaf nu jouw bord (duurzaam) op!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy