Gestileerde literatuur

by Redactie

Je kan een review van een boek gieten in een ellenlang verhaal, maar je kan het ook ‘distilleren’ tot één foto. Een foto waarop de meest kenmerkende dingen van het boek allemaal in één oogwenk te zien zijn. Precies dat is wat de website Folded Pages Distillery doet. Het resultaat zijn erg mooi gestileerde (en gedistilleerde) foto’s, die je (natuurlijk) ook heel nieuwsgierig naar de boeken maken.

Folded Pages Distillery - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Folded Pages Distillery - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Folded Pages Distillery - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto credits al het beeld: Folded Pages Distillery

Lees ook:  Booqees, een nieuwe digitale bibliotheek voor kids

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy