Potschaft - Daily Cappuccino- Lifestyle Blog

Eten wat de pot schaft bij Fa. Potschaft

Vroeger was het heel normaal; een daghap eten in je favoriete bruine kroeg. Elke dag iets vers uit de keuken volgens het principe “Eten wat de pot schaft”. Maar (helaas) is die traditionele bruine kroeg langzaam uit het straatbeeld verdwenen en daarmee is ook de daghap stilletjes naar de achtergrond verdreven. Of toch niet? Want vanaf 15 september zet Firma Potschaft de daghap weer terug op de kaart. Je eet er letterlijk in de keuken aan een lange keukentafel, waar je gezellig aanschuift. Dagelijks zal er een dagverse maaltijd (vis/vlees of vega) worden geserveerd vanaf € 12,50.

Chef Felix Bekkers en zijn team koken volgens een vast patroon van een salade op de maandag via pasta op woensdag naar een Sunday Roast. Altijd vers en herkenbaar maar net even iets spannender dan thuis. Leuk (en handig): de maaltijden worden dagelijks op de Facebook-pagina bekend gemaakt.

Wil je toch liever thuis eten? Dan is de maaltijd ook af te halen (en binnenkort kan deze ook worden bezorgd).

Fa. Potschaft is gevestigd in House of Watt
James Wattstraat 73, Amsterdam

Potschaft - Daily Cappuccino- Lifestyle Blog

Lees ook:  Coronaproof-uitje: stadswandelingen voor de culinaire wandelaar

0 comments on “Eten wat de pot schaft bij Fa. Potschaft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *