Vinoos - Abonnement op wijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een maandabonnement op wijn

Alles kan op abonnement tegenwoordig. Je avondeten, kleding, gezonde drankjes, noem het maar op. Zo ook wijn. Bij het recent gelanceerde VINOOS betaal je namelijk 39 Euro per maand en daarvoor krijg je maandelijks een wijnbox met ‘een nieuw wijn avontuur’ thuisbezorgd, zoals ze het zelf zo mooi zeggen op hun website.

Elke wijnbox bestaat uit vier nieuwe wijnen met uitgebreide wijnkaarten die je alles vertellen over de wijn. Je kan kiezen tussen een rode, witte of mix (2x wit, 2x rood) box. En mocht je een wijn heel erg lekker vinden, dan kan je deze via de webshop nabestellen. Extra fijn: met ledenkorting.

Vinoos - Abonnement op wijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Vinoos - Abonnement op wijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dat klinkt allemaal hartstikke goed en vooral lekker. We besluiten de mixbox te proberen. Want dat kan, één box uitproberen. Vind je het toch niets, dan zit je nergens aan vast. Ga je voor een abonnenemt dan zit je overigens ook nergens aan vast. Je kan VINOOS namelijk pauzeren, wijzigen of stoppen wanneer jij dat wilt. Wel zo handig.

We krijgen een bruin gekleurde doos thuisbezorgd waarin de 4 wijnen mooi naast elkaar liggen tentoongesteld. Elke wijn is vergezeld van een wijnkaart, waarop meer staat over de smaak van de specifieke wijn, wat je bij de wijn kunt eten en je maakt ook kennis met de wijnboeren. Wij maken kennis met een Italiaanse Chardonnay (Scaia), een Zuid-Afrikaanse Chenin Blanc (Simonsig), een Portugese Alfrocheiro (Cabriz Tinto) en een Spaanse Tempranillo (Barón de Ley). Het is leuk de wetenswaardigheden van de wijn te leren kennen en sowieso een keer eens een andere wijn dan dat je normaal voor thuis koopt en proeft. Met name de Portugese wijn valt bij ons in de smaak.

Lees ook:  Pimpelende Paprika en een Aangeschoten Aardappel

Vinoos - Abonnement op wijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Vinoos - Abonnement op wijn - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De 39 Euro per maand is het wat betreft wijnen dan ook zeker meer dan waard, stuk voor stuk bijzonder van smaak en exclusief. Het ligt er wel een beetje aan of je een wijndrinker bent of niet, aangaande de kosten. Koop je sowieso maandelijks minstens 4 flessen wijn, dan is een dergelijk abonnement zeker een aanrader. Je denkt letterlijk en figuurlijk buiten de (wijn)box op die manier. En als cadeau doet zo’n box het natuurlijk ook hartstikke goed. Cheers!

Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Een maandabonnement op wijn

  1. Wat gaaf dat zoiets bestaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *