inkt interieur - daily cappuccino - lifestyle blog

DIY: update je interieur met budget-vriendelijke prints

De officiële start van de herfst laat misschien nog even op zich wachten, maar de zomervakantie is toch echt voorbij. De periode van roadtrips, strandvakanties en uitgebreid terrassen laten we weer achter ons en we worden alweer helemaal enthousiast van de nieuwe herfstmode. Niet alleen je garderobe verdient een upgrade, ook je interieur vraagt om een update. Onze budget vriendelijke, do it yourself tip van de dag: prints!

Quotes en typografie
Enorm populair en aan te passen om vrijwel elke design stijl te matchen. Quotes en typografie zijn onze favoriet voor het seizoen waarin je wat vaker binnen zult zitten en gemotiveerd wilt blijven om elke dag op je best te presteren. Je kunt gaan voor een simpele typografie met veel witruimte om een minimalistische look te creëren of combineer dikke letters met een kleurrijke achtergrond om je vrolijke persoonlijkheid te laten spreken.

Digitale kunst
Een hoop kunstenaars en designers verkopen prachtige prints online via verzamel-websites. Niet alleen kun je met deze prints gemakkelijk je interieur een update geven, je steunt ook beginnende kunstenaars. Vaak kun je voor een paar euro al een download kopen die je vervolgens zelf kunt uitprinten en inlijsten. Via alleeninkt.nl bestel je snel en gemakkelijk inkt en in kringloopwinkels vind je met een beetje zoekwerk vaak mooie lijsten die met een likje verf weer zo goed als nieuw zijn.

Fotografie
Foto’s afdrukken op canvas wordt al jaren gedaan. Een simpelere en goedkopere manier om je foto’s tentoon te stellen is door ze simpel weg uit te printen op A4 formaat en op te hangen in een lijstje of met behulp van een binder clip. Misschien wel de simpelste en meest budget-vriendelijke DIY in dit lijstje maar perfect voor een interieur met een vintage touch.

Lees ook:  Wooninspiratie: zo creëer je meer sfeer in huis

Foto header: beeld links via Nynne Rosenvinge en beeld rechts via Meridiani

0 comments on “DIY: update je interieur met budget-vriendelijke prints

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *