Rockmuziek voor baby's - Rockabye Baby - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Rockmuziek voor baby’s én volwassenen

Slaapliedjes waar je baby rustig van wordt of van in slaapt valt, maar tegelijkertijd ook leuk is voor jou, als papa en/of mama, om naar te luisteren. Naar mijn idee bestond dat niet. Als ouder wordt je vaak immers helemaal gek van de zoveelste keer Twinkle Twinkle Little Star te hebben gedraaid. Totdat daar Rockabye Baby was.

Rockabye Baby transformeert de rockmuziek waar de ouders van houden om tot liefdevolle en rustgevende slaapliedjes. Oftewel: rockmuziek wordt kindervriendelijk en kindermuziek volwassenvriendelijk. The best of both worlds! De slaapliedjes-serie bestaat inmiddels uit meer dan 76 releases waaronder The Doors, Jay Z, Coldplay en The Smiths.

Rockmuziek voor baby's - Rockabye Baby - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogRockmuziek voor baby's - Rockabye Baby - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Rockmuziek voor baby's - Rockabye Baby - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De muziek is te koop via de website van Rockabye Baby. Tof cadeau nodig? Ga dan voor een heuse vinylplaat om het rockgevoel helemaal compleet te maken.

Rockmuziek voor baby's - Rockabye Baby - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Getest: Teufel ROCKSTER XS en AIR Bluetooth speakers
Categories Kids Media

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Rockmuziek voor baby’s én volwassenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *