Review: Hunkemöller sportswear collectie Caro_e_

by Imke Walenberg

Sportswear, waar je vroeger de keuze uit misschien een handvol hippe merken had, is het nu haast moeilijk kiezen. Sportbeha’s zijn verkrijgbaar in alle soorten, kleuren en maten. Hetzelfde geldt voor sportleggings, sweaters en topjes. Je kan het zo duur/goedkoop/fashionable maken als je zelft wilt. Wat je ook veel ziet is dat merken een eenmalige collectie uitbrengen in samenwering met een bekend persoon of influencer. Hartstikke slim natuurlijk, want de kans dat de collectie aanslaat bij de doelgroep die je wilt bereiken is dan dubbel zo groot.

Zo ook Hunkemöller. Deze bekende lingerieketen doet wel vaker aan samenwerkingen (denk aan Sylvie Meis, Doutzen Kroes en Anna Nooshin). Hun nieuwste aanwinst is nu de Duitse blogger Caro Einhoff. In Nederland doet het wellicht niet gelijk een belletje rinkelen, maar in de Instagram-wereld is ze met meer dan 1 miljoen volgers behoorlijk bekend door de beauty en fashion kiekjes die ze dagelijks plaatst. Samen met Hunkemöller heeft zij haar eigen sport collectie ontworpen. De collectie bestaat uit een sport assortiment met onder andere vijf verschillende sport bh’s, sport broekjes en diverse sport tops.

Review: Hunkemöller sportswear collectie Caro_e_ - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Caro Einhoff

Het is vooral de verscheidenheid aan roze tinten, van zacht roze nudes tot diepere kleur accenten in de details die opvalt aan de collectie. In combinatie met het zwart zorgt het voor een stylish sport collectie. Die ook daadwerkelijk fijn zit, want zo’n samenwerking is natuurlijk mooi, maar is het ook wel echt fijn spul? Wij testten een broek en top en waren zeker niet ontevreden. Wat opviel was dat de maten wel wat groot vielen. Zelf hadden we nog wel een maat kleiner kunnen hebben. En de stof van de legging is vrij dik, maar dat vonden wij juist fijn, want lekker stevig. Ligt er natuurlijk ook maar net aan voor welk type sport je de broek aantrekt. Hoewel de accenten zoals gezegd roze zijn, was het geheel niet té meisjesachtig. Het moet wel leuk/stoer blijven immers… Fijn is daarnaast dat het zeer betaalbaar is. Voor al ongeveer 60 Euro heb je je een outfit compleet.

Lees ook:  Best Buy Fitness: de beste keuze voor jouw fitness behoefte

Zelf iets uit deze collectie scoren? Dat kan nu via de website van Hunkemöller.

Review: Hunkemöller sportswear collectie Caro_e_ - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy