Healthy box met een oranje-vrouwenvoetbal-tintje

by Sheima Josodimedjo

Een ode aan het Nederlands vrouwenvoetbal dankzij de leeuwinnen die het ‘t afgelopen weekend toch écht waargemaakt hebben: Nederland heeft het EK vrouwenvoetbal gewonnen! Anouk Hoogendijk is als ambassadeur van het Nederlands vrouwenvoetbal analist geweest tijdens het EK en heeft nu haar eigen healthbox uitgebracht, waarvoor ze producten heeft verzameld die ze zelf gebruikt om goed fit te blijven.

Healthy box met een oranje-vrouwenvoetbal-tintje - Healthbox X Anouk Hoogendijk - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Arie Boomsma en Fajah Lourens ging haar onder andere voor, maar nu is het tijd voor de powervrouw die bij Ajax heeft gespeeld en voor meer meer dan 100 interlands is uitgekomen voor het Nederlands Elftal. Nu ben je vast benieuwd wat Anouk in de healthbox heeft gestopt en hoe het nou allemaal werkt.

Even in het algemeen: de healthbox is elke twee maanden te bestellen en wordt bij je thuis bezorgd. De inhoud van de box verschilt elke maand, maar het zijn elke keer weer producten die je helpen om alles uit je-fitte-zelf te halen. Anouk Hoogendijk laat je deze keer kennismaken met de producten die haar helpen fit te blijven. Extra slim: met haar deelname aan de nieuwe serie Expeditie Robinson zijn we daar natuurlijk des te meer geïnteresseerd in.

Vrijwel alle do-good producten die je huid en je gezondheid kunnen gebruiken kan je in de healthbox terugvinden. Via deze website kan je deze oranje-getinte-healtbox zelf in huis halen!

Lees ook:  Dit zijn de leukste wijnbars van het land

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy