Getest: het Emma-matras in een Rotterdams penthouse

by Sheima Josodimedjo

Uitgerust wakker worden met heerlijk uitzicht zónder hiervoor op vakantie te gaan. Het kan in Rotterdam. De penthouses in het Urban Residences Rotterdam die midden in het centrum staan bieden een prachtig uitzicht over de havenstad. Heerlijk wakker worden zo. En dan hebben we het nog niet eens over hoe lekker je er slaapt.

Dat hebben we mooi kunnen testen. Daily Cappuccino verbleef vorige week in een penthouse op de hoogste verdieping (verdieping 19). Het uitzicht is er fenomenaal vanaf ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De penthouse zelf is erg ruim, voorzien van een stijlvol en strak interieur én het belangrijkste: er staat een lekker bed om in te slapen.


In de slaapkamer stond dit mooi opgemaakte bed klaar om de nacht in door te brengen. Het Emma-matras is de laatste tijd steeds populairder aan het worden bij mensen in de slaapkamer en we moeten zeggen dat na twee dagen in het penthouse wel duidelijk is geworden waarom.

Een gezonde en ontspannen nachtrust…
Dat is het doel van het Emma-matras. Drie verschillende lagen is het matras zorgen ervoor dat het matras een comfortabel (en onmisbaar) onderdeel is van het bed. En dat merk je zodra je de volgende dag wakker wordt.

Aan de hand van de inhoud van het Emma-matras is het misschien beter uitleggen waarom dat zo is. Waar je op ligt is een laag Airgocellschuim dat ervoor zorgt dat je matras onder andere niet zo klam aan voelt in de nacht. Daaronder ligt een laag traagschuim om de druk te verlagen en weer daaronder een laag koudschuim voor extra ondersteuning. Dat zorgde voor een hele relaxte slaap tijdens de eerste nacht in de Urban Residence penthouse, maar het is tricky om vast te stellen dat dat voor iedereen thuis ook geldt. Gelukkig is het Emma-matras daarom eerst 100 dagen te testen als je op zoek naar een passend matras. Daily Cappuccino is in ieder geval fan.

Lees ook:  Opgeruimd staat netjes: je huis klaarmaken met de lente- of najaars-schoonmaak

Foto header: via Urban Residences Rotterdam.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy