Dopper krijgt kleuren-metamorfose - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dopper krijgt kleuren-metamorfose (en jij kan er één winnen!)

Wie kent de Dopper niet? Deze duurzame design waterfles is een waar icoon geworden de afgelopen jaren. En nu, nadat de eerste blauwe Dopper zes jaar geleden van de band rolde, hebben er heel veel nieuwe kleuren de revue gepasseerd; van felgeel tot donkerpaars.

Maar het werd tijd voor een radicale verandering, vonden ze bij Dopper. Met de nieuwe pasteltinten-reeks met de namen Perfect Paradise en Ocean Collection wil het merk aansluiten bij de huidige kleurtrends. Dit alles geïnspireerd door verschillende lifestyle mediums als moderne kunst en Instagramfeeds.

Dopper krijgt kleuren-metamorfose - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De keuze voor de frisse pasteltinten is niet alleen een modieuze, maar ook een ideologische. Dopper wil het drinken van kraanwater wereldwijd promoten, want als iedereen kraanwater kan drinken hoeft niemand meer vervuilende wegwerpflesjes te kopen. Door de nieuwe pasteltinten is het water in de fles goed zichtbaar, waardoor het meer centraal staat.

Winnen!
Vanaf vandaag stromen de nieuwe flessen in, en wij mogen een exemplaar in één van de nieuwe kleurtinten weggeven! Laat daarvoor een reactie achter hier op de website, op Facebook of Instagram en maak kans op zo’n toffe waterfles.

Dopper krijgt kleuren-metamorfose - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Tips & tricks om je tuin zelf ‘summerproof’ te maken

5 comments on “Dopper krijgt kleuren-metamorfose (en jij kan er één winnen!)

 1. loes klaver

  Leuke kleuren! Stefanie klaver , van KLaever Health op de Rozengracht in Amsterdam verkoopt ze ook!

  Ps Martina van TIEN 10, heeft n intervew gedaan met jullie,top! Martina is onze schoondochter)
  jullie hadden mij beloofd na jullie vakantie ook bij Stefanie langs te gaan?!Stefanie is onze dochter)
  Zeer de moeite waard om langs te gaan.

  Fijne vakantie gehad hoop ik !
  GR. Loes Klaver

 2. Moooooi! Het werd inderdaad wel een beetje saai, die standaard kleurtjes. Juist als iedereen daar al mee loopt, dan wil ik het niet ;) en ik hou meer van dit soort kleuren! Die aqua-kleurige, die ook op de foto helemaal links onder staat, vind ik super.

 3. Hele kekke kleuren zeg, prachtig! Ik zou graag willen meeloten!

  Hartelijke groeten van Anke Wijnacker

 4. Mandy K

  Wauw deze kleuren zijn heel erg mooi! Ik heb zelf nog geen dopper omdat ze met mijn budget vrij prijzig zijn voor een waterfles, maar ik wil zeker een poging wagen om zo’n leuke fles te winnen. Vooral de mintkleur en de licht blauwe vind ik prachtig. Nu maar duimen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *