De wereld rond per schip, avontuurlijk en luxe tegelijkertijd

by Redactie

Op zoek naar een vakantie waarbij je zoveel mogelijk van de wereld ontdekt? Dan zit je goed tijdens een cruise van reisorganisatie Kras. Vaar per luxe schip de wereldzeeën af en ontdek paradijselijke eilandjes, bruisende steden en indrukwekkende plekjes van Moeder Natuur. Zo kun je luieren op de hagelwitte stranden van de Bahama’s, varen langs de ijsschotsen in Alaska of beroemde bezienswaardigheden bezoeken in Barcelona en Rome.

De wereld rond per luxe schip
Heb je altijd al eens de wereldzeeën willen bevaren? Om onderweg tropische eilandjes, wereldberoemde steden en indrukwekkende natuurgebieden tegen te komen? Dan is een cruise echt iets voor jou. Kras heeft een ruime keuze aan cruises waarbij je met een luxe schip de wereld rond vaart. En onderweg, terwijl je de zee aftuurt naar dolfijnen en walvissen, zal het je aan niks ontbreken. Neem een duik in het zwembad, bezoek een show in het theater, geniet van heerlijke gerechten in een van de restaurants of laat je in de watten leggen in het wellness-complex. Ondertussen vaart de kapitein je van de ene magische bestemming naar de andere.

Roadtrip Noorwegen - Epic drives Mazda - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De tropische eilandjes in de Carribean
Wat dacht je van een cruise naar de Carribean? Dit gebied tussen Noord-Amerika en Zuid-Amerika kent vele eilandjes met paradijselijke stranden, wuivende palmbomen en kleurrijke koraalriffen. Tijdens een cruise door het Caribische gebied zal het schip aanleggen op de Bahama’s. Een bestemming die dankzij de hagelwitte stranden, sierlijke palmbomen en prachtige onderwaterwereld bij velen op de ‘bucketlist’ staat. Zodra het schip aanlegt in de hoofdstad Nassau kun je op Paradise Beach je voeten in het zand steken. Of neem vanaf het cruiseschip een snorkelsetje mee en verken het turquoise water van de Caribische Zee. Misschien krijg je wel gezelschap van roggen, papegaaivissen en zeepaardjes.

Lees ook:  5 x in deze hotels wil jij wel wakker worden

Cityhoppen in de Middellandse Zee
Plaatjes van tropische eilanden zullen het goed doen in het vakantiealbum, maar vergeet ook de foto’s van wereldberoemde bouwwerken niet. En daarvoor hoef je helemaal niet ver te reizen. Kies bijvoorbeeld voor een cruise inclusief vlucht naar de Spaanse stad Barcelona. Voordat je inscheept op het luxe schip kun je eerst de gotische kathedraal Sagrada Família en de boulevard La Rambla bekijken. En ook tijdens de Middellandse Zeecruise van Kras valt er genoeg te fotograferen. Wat dacht je van het Colosseum in Rome of de gondels in Venetië? Of kies voor een cruise naar het Griekse eiland Santorini. Dankzij de smalle straatjes, witte huisjes met blauwe koepeldaken en mooie zonsondergangen viert de romantiek hier hoog tij.

Onvergetelijke plaatjes van Moeder Natuur
Ook voor liefhebbers van natuur heeft Kras een ruim aanbod cruises. Wat dacht je van een cruisevakantie langs de Noorse Fjorden? Diepblauw water, imposante bergen, kletterende watervallen en houten vissershuisjes vormen hier het schilderachtige decor. Neem plaats op het bovendek en laat het landschap van Moeder Natuur op je inwerken terwijl het schip door het fjord trekt. Heb je altijd al eens langs ijsschotsen en gletsjers willen varen? Dan zul je je ogen uitkijken tijdens een cruise door Alaska. En misschien krijg je tijdens de cruise van Kras zelfs wel orka’s en ijsberen te zien. Een onvergetelijke reis.

Roadtrip Noorwegen - Epic drives Mazda - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy