Bar Spark Den Haag - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bar Spark in Den Haag: no-nonsense lunchen in stijl

Lunchen in hotels is vaak logisch voor de hotelgasten zelf, maar het is uiteraard niet alleen bestemd voor gasten van het hotel. Ook andere mensen kunnen er, nadat je een middag lang in het centrum bent geweest, even ontsnappen aan de stadsdrukte en lekker opladen in de lunchroom van een hotel-restaurant. Restaurant Pearl in het Hilton in Den Haag is daarvoor de perfecte place to be.

Het Hilton in Den Haag is een prachtige hotspot. Met restaurant Pearl en bar Spark inbegrepen, biedt het hotel ook voor niet-hotelgasten een plekje om te genieten van lekker eten en drinken. Spark is te vinden op het terras van het hotel waar je kunt relaxen met een cocktail in de zon. Maar voor je aan de cocktails gaat wil je vast nog wat lekkers naar binnen werken.

Het leuke aan het Hilton in Den Haag is dat ze een luxe en strakke uitstraling heeft, maar dat iedereen gewoon naar binnen kan voor een gangbare lunch in de luxe ambiance. Vast een iets andere locatie dan de huiselijke lunchroom die je in het centrum gewend bent. Je vindt op de menukaart gerechten zoals de ceasar salade, een burger met frietjes, sandwiches en warme broodjes zoals croque monsieurs.

Bar Spark Den Haag - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Helemaal niet gek anders dan de lunchkaart die we gewend zijn (dat geldt ook voor de prijzen!), maar een mooi hotel zorgt wel voor de extra service, indien gewenst natuurlijk. Dus ben je weer eens in het centrum van Den Haag en heb je zin in een lekkere no-nonsense lunch in stijl? Dan is restaurant Spark een bezoekje waard.

Lees ook:  Hoeveel kopjes gaan er dagelijks doorheen in het Coronatijdperk?

Foto header: via Facebook-pagina Spark The Hague

0 comments on “Bar Spark in Den Haag: no-nonsense lunchen in stijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *