10 x je eigen zomerse privé-eiland voor een spotprijs

by Redactie

Wie droomt er nu niet soms van een eigen privé-eiland? Een prachtig eiland omringt door een helderblauwe zee en een strand met hagelwit zand, cocktail in de hand en genieten maar. Iets wat alleen voor de allerrijkste op de wereld is weggelegd. Toch zijn er ook prachtige privé-eilandjes die voor een aardig spotprijsje te huur zijn. Wij selecteerden met hulp van HomeToGo een top 10 van eilandjes die alles hebben wat je nodig hebt voor een VIP zomervakantie; van luxueus eiland met eigen helikopter landingsbaan in Florida tot een tropische eiland in Belize omringd door prachtig zeeleven met glashelder water:

1) Area 51 – Ship Channel Cay, Out Islands, Bahamas
Zit, relax en geniet van de Caribische zon vanuit je eigen privé eiland voor slechts €98,75 per persoon! Bij dit schilderachtige huisje gelegen op Ship Channel Cay krijg je er ook nog eens een fulltime serviceteam bij.

2) Royal Belize, Belize
Klaar voor het avontuur van je leven samen met familie of vrienden? Voor €253,83 per nacht (p.p.) kun je met een groep van 18 dit prachtige eiland in Belize afhuren. Hierbij heb je onbeperkte toegang tot zee kajakken, snorkelen en paddel boards.

3) Bird Island, Belize
Je stapt letterlijk even uit de realiteit wanneer je op Bird Island in Belize aankomt. Het eiland is gelegen in het midden van een koraalrif met een prachtig zeeleven, kristalhelder water en het hele jaar door mooi weer.

4) Ipil Waterfront, Filipijnen
Het eiland Ipil Waterfront is verborgen in het hart van Palawan, een archipel met 1.780 eilanden in de Filippijnen. Op dit eiland zijn er schitterende witte stranden en heb je een geweldig uitzicht op torenhoge kliffen.

Lees ook:  Kamperen in een vintage Shasta of een Amerikaanse schoolbus kan bij deze toffe Glamping Collection

5) Exclusive Private Island Custom, Belize
Dit prachtige eiland genaamd Little Harvest Cay kan je met 14 personen afhuren voor slechts €112,21 per persoon per nacht! Hierbij krijg je niet alleen je eigen eiland, maar ook een boot, chauffeur, fulltime personeel, watersportuitrusting en een adembenemend uitzicht op het Maya gebergte.

6) Cherry Island, Canada
Deze miljoenen dollar cottage is gelegen op een 4 hectare privé eiland in Ontario’s Muskoka Lakes Region. Hier is het mogelijk om een rondvaart te maken in een eigen pontonboot.

7) Prospect Point House, Bahamas
Gelegen op de afgelegen Big Farmers Cay, is dit verborgen juweeltje de perfecte eiland. Of je nu zwemt met wilde varkens, windsurft over de baai, of wandelt langs je eigen privéstrand, je zult je vast en zeker thuis voelen in dit paradijs.

8) Colleton River Plantation, South Carolina, VS
Hoewel Hilton Head om de hoek ligt, lijkt het eiland een eind weg van het drukke resortgebied. Wanneer je met een groep van 6 bent kan je van het 150 hectare eiland voor €18,50 per nacht genieten.

9) East Sister Rock Island, Marathon Shores, (Florida), VS
East Sister Rock Island is perfect gelegen in het hart van de Florida Keys en is slechts 3 minuten met de boot ontfermt van het vasteland. Gasten kunnen op East Sister Rock Island met een helikopter aankomen.

10) Private Island Rental – Thousand Islands, Wellesley Island (New York), VS
Dit prachtige privé eiland ligt op Lake of the Isles, dat bekend staat om zijn buitengewone warme watertemperaturen. Na een dagje zwemmen kunnen de gasten ontspannen op het terras en genieten van een prachtig 360 graden uitzicht.

Lees ook:  Wegdromen bij een bijzonder staaltje architectuur in Zuid-Tirol

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy