sieraden - daily cappuccino - lifestyle blog

Zomer sieraden trends 2017

De zomer is in volle gang en alhoewel we onze wintergarderobe al lang hebben ingeruild voor shorts en crop tops, zijn wij nog even bezig met het aanvullen van onze zomer sieraden collectie. Want sandaaltjes en V-hals hemdjes gaan natuurlijk gepaard met enkelbandjes en lange kettingen! Dit zijn onze favoriete sieraden trends voor de zomer van 2017.

Kwastjes
We zien ze echt overal de laatste tijd; kwastjes/tassels. Niet alleen aan de rand van dat te gekke paar boho shorts maar ook in oorbellen en andere sierraden. Wat ons betreft zijn kwastjes een musthave item in de sieraden afdeling voor deze zomer; niet alleen voeg je hiermee extra dynamiek toe aan je persoonlijke stijl, ze geven ons ook nog eens die zomer vibes waar we naar op zoek zijn.

Minimalistische oorbellen
Liever geen statement oorbellen maar gewoon klein en subtiel? Alle fans van de minimalistische look hoeven zich totaal geen zorgen te maken want ook dunne, fijne sierraden worden weer overal gespot. Zeker als het gaat om oorbellen, waar het combineren van verschillende kleine creolen en studs lijkt steeds populairder te worden. Fan van deze layered oorbellen look maar nog maar één gaatje in ieder oor? Dit is de tijd voor oorbellen schieten!

Ketting laagjes
De layered look is ook enorm populair bij kettingen. Zeker voor de zomer, waarin de halslijn over het algemeen toch iets lager valt, is deze trend de perfecte go to. Begin met een choker en eindig met een drop down ketting. Voeg een kleine minimalistische hanger toe in het midden en je look is compleet!

Lees ook:  Schoonheid met een beetje hulp: met deze tips zie je er altijd fris én natuurlijk uit

Enkelbandjes
En als laatste, omdat het toch zomer is en wij dol blijven op die boho beach look; enkelbandjes. Hét vakantie sieraad! Ga voor een stijl die bij jou past en maak je look van top tot teen af. Een extra tip van ons: felle kleurtjes geven de illusie dat je benen (nog) bruiner zijn!

1 comment on “Zomer sieraden trends 2017

  1. Oh ja, enkelbandjes zijn echt zo leuk om te maken in hoogzomer! Turquoise is de perfecte kleur ervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *