Twee Jongens - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Toffe milieuvriendelijke shirts gedrukt door Twee Jongens

Shirts met teksten of een mooie illustratie, we houden er van. Die shirts zeggen veel over je zonder dat je iemand maar iets hoeft uit te leggen. En als dat je ding is dan wil je wel shirts met een opdruk die zo timeless mogelijk zijn en zelf ook lekker lang mee gaan, toch? Maak kennis met de shirts van Twee Jongens die ontworpen en gedrukt worden in een zeefdrukkerij in Amsterdam-Oost.

Twee Jongens - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Melle en Jord zijn de mannen achter Twee Jongens en verzorgen het hele proces voor het maken van een shirt in hun kleine zeefdrukkerij. Dat betekent dus geen overzeese arbeid en handel waar je vaak vraagtekens achter hebt staan en wel eerlijk geproduceerde t-shirts van Nederlandse bodem. De jongens gebruiken daarnaast biologische verf en textiel waarmee ze hun webshop kunnen vullen met kwaliteit t-shirts voor mannen én vrouwen.

Twee Jongens - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ook is er kans dat je de mannen eens tegen komt op een festival deze zomer. Met hun bakfiets met daarop een zeefdruk laten ze iedereen kennis maken met het ambachtelijke proces. Niets lekkerder dan een vers gedrukt shirt nadat je vorige exemplaar wat drankjes over zich heen heeft gehad!

Twee Jongens - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Alle t-shirts bekijk je op www.tweejongens.nl

Lees ook:  Welke schoenen neem jij mee op vakantie?

0 comments on “Toffe milieuvriendelijke shirts gedrukt door Twee Jongens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *