Skechers, dé supercomfortabele sportschoen

by Wanda Bregman

Skechers schoenen, wie kent ze niet? Naast dat ze bekend staan als een comfortabele wandelschoen, timmert  Skechers hard aan de weg zich neer te zetten als de supercomfortabele performance sportschoen: Go Skechers. Want dat zijn ze ook, kan ik je verzekeren. Er is een speciale Go Skechers-lijn voor mannen én een Go Skechers-lijn voor vrouwen die een kleurrijkpallet heeft met uitdagende combinaties. Ik werd uitgenodigd voor een trainingsevent georganiseerd door Skechers in Sporthal Roest in Amsterdam. Tijdens het event zou Wesley Kalkhoven, oprichter van Calisthenics Amsterdam, een High Intensity Interval Training geven. Een toffe HIIT waarmee we de nieuwe Skechers sportschoen goed kunnen testen. Daar laat ik me niet twee keer zeggen dus hop, in de startblokken op naar Amsterdam. Een supergave, rauwe, old skool sporthal waar je traint met materialen als tractorbanden, kettle bells, touwen, pallets, slegde hamers, you name it. En daar gaat mijn sportbloed toch opgewonden razendsnel van stromen. Bij binnenkomst een warm welkom door het vrolijke en gedreven Skechers-team, ik krijg mijn schoenen aangereikt en een trainingshanddoek, be ready. Een korte uitleg van Wesley, een ‘succes!’ en daar gaan we, in groepjes van twee. We rollen, beuken, rennen trappen op, trekken ons op en slaan ons een weg naar het volgende onderdeel.

Ruim een uur worden we afgebeuld (en ik ben wel wat gewend) in ruim 25 graden. Met als klap op de vuurpijl, want de sportschoenen moeten natuurlijk wel op en top getest worden, een hardloopwedstrijdje met een kort intens functioneel circuitje bij de start. Happend naar adem, zeiknat van het zweet, moe en trots eindigde ik als derde over de finish. En hebben de Skechers hier aan bijgedragen? Absoluut! Deze lichtgewicht sportschoen is ongelooflijk comfortabel, voel je niet en geeft steun waar je tijdens trainingen als HIIT het het hardst nodig hebt. Ze zitten als pantoffels, zelden zulke fijne trainingspatas gedragen. Ik ben echt aangenaam verrast want ook ik had een andere gedachte bij Skechers (jij ook, geef maar toe). En dat die achterhaald is, blijkt ook wel uit het feit dat Skechers de proud titelsponsor is van de marathon in Los Angeles, 26,2 miles of greatness! Ben je op zoek naar een sportschoen die zit als een pantoffel en die performed, Go Skechers is your trainingspartner!

Lees ook:  Sporten op kunstgras, dit moet je weten

skechers - daily cappuccino - lifestyle blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy