Lichtgevende DIY design 'kwallen' - Studio VasiliLights - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lichtgevende DIY design ‘kwallen’

Geïnspireerd door de schoonheid van de Nederlandse zeeën, worden deze bijzondere lampen ontworpen door Studio VasiliLights. De vorm van de ‘waterlampen’ komt voort uit de wilde eigenschappen van de zee, haar geluiden en ritme. Het resultaat is een super toffe DIY 3D-lamp, die met een knap oog voor detail is ontworpen.

En don’t worry: het Do It Yourself gedeelte klinkt als een uitdaging, maar valt alles mee. Zo zijn de vouwranden geporfeerd zodat ze eenvoudig te vouwen zijn. En ook fijn: er wordt een geillustreerde instructie bijgeleverd. Wat overblijft zijn: lijm om jouw zeedierlamp goed stevig in elkaar te zetten, wat geduld en enigszins wat ruimtelijk inzicht. Maar het resultaat mag er zijn. Top-cadeau om een kids kamer mee op te leuken!

Lichtgevende DIY design 'kwallen' - Studio VasiliLights - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De lampen zijn o.a. te koop via Etsy.

Lichtgevende DIY design 'kwallen' - Studio VasiliLights - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Lichtgevende DIY design 'kwallen' - Studio VasiliLights - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Mazda2 Design Workshop

0 comments on “Lichtgevende DIY design ‘kwallen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *