Lichtgevende DIY design ‘kwallen’

by Redactie

Geïnspireerd door de schoonheid van de Nederlandse zeeën, worden deze bijzondere lampen ontworpen door Studio VasiliLights. De vorm van de ‘waterlampen’ komt voort uit de wilde eigenschappen van de zee, haar geluiden en ritme. Het resultaat is een super toffe DIY 3D-lamp, die met een knap oog voor detail is ontworpen.

En don’t worry: het Do It Yourself gedeelte klinkt als een uitdaging, maar valt alles mee. Zo zijn de vouwranden geporfeerd zodat ze eenvoudig te vouwen zijn. En ook fijn: er wordt een geillustreerde instructie bijgeleverd. Wat overblijft zijn: lijm om jouw zeedierlamp goed stevig in elkaar te zetten, wat geduld en enigszins wat ruimtelijk inzicht. Maar het resultaat mag er zijn. Top-cadeau om een kids kamer mee op te leuken!

Lichtgevende DIY design 'kwallen' - Studio VasiliLights - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De lampen zijn o.a. te koop via Etsy.

Lichtgevende DIY design 'kwallen' - Studio VasiliLights - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Lichtgevende DIY design 'kwallen' - Studio VasiliLights - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Noise-cancelling hondenhok: zo is oud en nieuw ook voor de hond een feestje

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy