Tinto Slow Coffee Style - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Koffie met een Japans design-sausje

De mensen bij Kinto zoeken altijd naar de juiste balans tussen gebruiksgemak en esthetiek bij het tafelgerei dat ze ontwerpen. Waarbij ‘slowing down’ centraal staat. Oftewel tijd nemen voor je kopje koffie, je ontbijt in de ochtend, je avondmaaltijd en genieten van niet alleen al het moois dat het leven ons te bieden heeft, maar ook het moois dat op tafel staat. Klinkt wellicht een beetje zweverig, maar het resulteert wel in prachtig serviesgoed, met als persoonlijke favoriet de Slow Coffee Style serie.

Tinto Slow Coffee Style - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hiervoor is gebruik gemaakt van Japanse vakmanschap. Roestvrij staal, glas, klei, hout… De materiaalkeuzes zijn stuk voor stuk goed gemaakt. Een lust voor het oog en een must voor in je woonkamer/keuken!

Tinto Slow Coffee Style - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Tinto Slow Coffee Style - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Tinto Slow Coffee Style - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Google meets Vermeer

0 comments on “Koffie met een Japans design-sausje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *