Buurtcamping - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Kamperen op een pop-up Buurtcamping door heel Nederland

Onze parken worden deze zomer (opnieuw!) omgetoverd tot echte campings. Dit gebeurde vijf jaar geleden voor het eerst met de zogenaamde Buurtcamping in het Amsterdamse Oosterpark. Op de Buurtcamping is iedereen welkom, ongeacht je geslacht, leeftijd en je achtergrond.

Dit mooie initiatief biedt iedereen die van plan is om deze zomer in Nederland te blijven de kans om de mensen in je buurt te leren kennen. Dit keer niet omdat er een bijeenkomst is over de nieuwe ondergrondse containers in de buurt, maar om die heerlijke zomer te vieren, gezellig mét de mensen uit je eigen buurt! Het leuke hieraan is dat mensen die normaal gesproken niet snel met elkaar in contact zouden komen, dat nu wel doen. En iedereen die niet op vakantie kan vanwege bijvoorbeeld financiële redenen kan deze zomer nog steeds genieten van het vakantiegevoel. Tijdens de campingweekenden kan je volop genieten van echte campingactiviteiten zoals barbecueën, een potje jeu de boules, bingo en gezamenlijk rond het kampvuur zitten.

Waar en wanneer
Bezoek de website van de Buurtcamping om te zien waar de campings bij jou in de stad worden georganiseerd. Hier kun je ook meteen je plekje reserveren of je aanmelden als vrijwilliger.

Fijne vakantie!

Buurtcamping - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Avontuurlijk Alpes d’Huez; zo veel meer dan skiën en snowboarden

0 comments on “Kamperen op een pop-up Buurtcamping door heel Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *