Hotspot Den Haag: House of Tribes

by Sheima Josodimedjo

Den Haag is een koffiehotspot rijker! House of Tribes opende vorige maand haar deuren en bevindt zich midden in het centrum van de stad. Je kunt er terecht voor ambachtelijke koffie, maar ook voor lekkere theetjes, huisgemaakte lunch en bites. Daily Cappuccino nam er een kijkje en ging natuurlijk ook even proeven.

House of Tribes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Jones Brothers Coffee
Dat we van koffie houden dat wist je allang. Daarom ook niet heel verrassend dat we meer dan blij waren om de koffie van House of Tribes te leren kennen. House of Tribes werkt met verschillende koffiebonen van Jones Brothers Coffee, gevestigd in Amsterdam. Jones Brothers Coffee koopt hun koffie alleen bij de boeren. Met andere woorden: er zijn weinig schakels tussen de koffieboeren en de barista. De koffiebonen die gebruikt worden in het café zijn daardoor van hoge kwaliteit (de reis is namelijk korter). Het fijne aan de koffie is dus niet alleen de smaak, maar ook het feit dat het op een goede manier in je koffiekopje terecht komt.

House of Tribes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog House of Tribes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ontmoetingsplek
De inrichting van House of Tribes is erg huiselijk waardoor dit plekje een ultieme ontmoetingsplek is midden in het centrum. Ook als je tussen het shoppen door even wilt bijkomen ben je hier aan het goede adres. Stap binnen en plof neer in de ‘woonkamer’ in het midden van het café, of zit aan de lange tafels (met vernuftige lampen) om een (koffie)boekje te lezen of om wat ideeën uit te werken. De glazen muren laten het natuurlijk daglicht mooi naar binnen vallen. Een fijne spot waar we graag (en vaak) nog terug gaan komen!

Lees ook:  Espresso on the go

House of Tribes
Turfmarkt 28, Den Haag

Bereikbaarheid
Den haag is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er gaat elk kwartier wel een trein of bus die je dichterbij aankomst van bestemming brengt. Kijk op de websites van de NS en 9292 voor de exacte vertrektijden. Je kan bij de NS een OV fiets huren zodat je je gemakkelijk binnen Den Haag kan verplaatsen. Mocht je niet zo bekend zijn met Den Haag en omstreken en geen zin hebben om een kwartier op de stadsbus te wachten, dan zijn er nog genoeg taxi bedrijven in Den Haag die je wel van A naar B willen brengen. Je komt er wel, hoe dan ook!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy