SeatZac - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Extreem chillen (+SeatZac winactie)

Morgen start de zomervakantie officieel. In de eerste regio gaan de scholen op slot en start de uittocht. Waar je ook heen gaat – binnen- of buitenland – je wilt hoe dan ook extreem chillen. Alles van je af laten glijden en even helemaal nietsdoen. Op zijn hoogst een filmpje kijken, boek lezen of aan een cocktail nippen. Dat kan natuurlijk gewoon op de bank. Nu de zon schijnt is het echter veel lekkerder om erop uit te trekken; naar strand, park, camping of gewoon in je eigen tuin. Toch heb je geen zin om te slepen met stoelen of op de harde grond te liggen. Geen nood! SeatZac zorgt dat overal comfortabel en chill ligt.

Je neemt de SeatZac gewoon mee in een praktisch zakje (hij weegt maar 750 gram)en zet ‘m in een handomdraai op. Het is echt een eitje (video): uitpakken, lucht happen en chillen. (je hoeft die gekke moves er natuurlijk niet bij te doen…). Ook over je imago hoe je je geen zorgen te maken. Deze ligzak is in heel veel kleuren verkrijgbaar. Zo is er dus altijd een SeatZac die met je flipflops matcht! Waar je ook bent, creëer je nu je eigen chill-gebied.

Om zeker te weten dat jij  relaxt de zomervakantie ingaat, geven we in samenwerking met SeatZac maar liefst 4 exemplaren weg. Het enige dat je daarvoor nog moet doen is ons laten weten waar jij je SeatZac gaat opzetten. Doe dat in de comments (hier op de website, Facebook of Instagram) en de meest originele inzending belonen we met een officiële SeatZac. Happy Chillin!

Lees ook:  Op autovakantie in Nederland

9 comments on “Extreem chillen (+SeatZac winactie)

 1. Oehhh, dit is dus echt fantastisch voor die zomerse parkavondjes in Breda… elke dinsdag zijn er optredens in het park en neemt de halve stad zijn kleedje en een flesje wijn mee. Alleen is zo’n grond na een tijdje toch best koud en hard om op te zitten. Een stoeltje meeslepen heb ik ook weleens gedaan maar dat is zo’n gedoe. Dit is wel echt next level picknicken, haha. Count me in!

 2. Jessica

  Oehlala, deze zitzak zou perfect zijn voor bij ons nieuwe huisje met tuin aan het water! En natuurlijk gaat ie dan ook mee naar het vuurwerkfestival in scheveningen, op backpackreis naar Maleisië en alle andere mooie plekken die we nog gaan bezoeken.

 3. Heidi van Berlo

  Heel leuk!! Wij blijven lekker thuis deze zomer, gewoon werken in en rondom de stallen en in huis. Een heerlijk relax momentje kunnen we dan vast en zeker wel gebruiken! Lekkere cappuccino erbij en de vakantie kan niet meer stuk!!

 4. ‘Nice to meet you’

  Heerlijk onderuitgezakt in mijn roze bubbel-seat zak ik weg.. m’n ogen gesloten en de zon prikt op mijn huid. Na een lekkere wandeling heb ik m’n chiller opgezet op de top van de rots. Zo is Ibiza toch op z’n mooist? Ik hoor de golven tegen de rotswand klotsen. Het geluid is net te hard om te horen dat ze zachtjes aan komt lopen. Hi! Weggezakt in m’n roze bubbel gaat t langs me heen. Ze probeert t nog eens…. Hi there!
  Nice to meet you!
  Ik schrik een beetje en kijk op.. ‘ I like your Seat’, zegt ze.
  Ik glimlach naar haar en antwoord.. ’thnx, she’s my bubble; pink, soft & easy’

  By Eus – summer of 2017

 5. Tof! Begin maandag bij mijn nieuwe baan, dus een vakantie zit er helaas even niet in dit jaar. Maar aangezien ik in Haarlem woon, zal ik ieder moment aanpakken om lekker naar het strand te gaan. En dan komt de SeatZac natuurlijk goed van pas!

 6. Ik zou graag seatzakken in slovenie. Bij punk rock holliday. Een week punk festival naast een rivier van smelt water. Kan ik sochtends lekker bij komen van de dag ervoor!

 7. Nadat ik een maand geleden een ongeluk kreeg en bleef zitten met veel kosten aan het ziekenhuis, besloot ik toch geen vakantie meer te boeken en te leven op het strand bij mij in de buurt. Alleen ligt het daar altijd zo oncomfortabel! Dus ik zou de SeatZac heel goed kunnen gebruiken!

 8. je kan beter vragen waar gebruik ik hem niet dan was het antwoord korter geweest ;) Ga hem gebruiken in de tuin, in de speeltuin als de kids spelen kan ik lekker relaxen, op de camping, bij sporten als ik toekijk hoe zoonlief tennist, als we gaan picknicken, als we gaan fietsen en we willen even relaxen, op het strand…..kan nog wel even doorgaan doordat hij zo makkelijk mee te nemen is :D

 9. Ik wil de seatzak gebruiken:
  zodat ik mijn oogjes kan sluiten.
  Chillen met die billen
  aan het strand of meer
  voor de caravan keer op keer.
  met een boek of een wijn
  wat is de vakantie dan super fijn!
  het liefste wil ik er 1 voor elk gezinslid
  ik weet zeker dit is onze grootste vakantie hit…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *