Extreem chillen (+SeatZac winactie)

by Petrick de Koning

Morgen start de zomervakantie officieel. In de eerste regio gaan de scholen op slot en start de uittocht. Waar je ook heen gaat – binnen- of buitenland – je wilt hoe dan ook extreem chillen. Alles van je af laten glijden en even helemaal nietsdoen. Op zijn hoogst een filmpje kijken, boek lezen of aan een cocktail nippen. Dat kan natuurlijk gewoon op de bank. Nu de zon schijnt is het echter veel lekkerder om erop uit te trekken; naar strand, park, camping of gewoon in je eigen tuin. Toch heb je geen zin om te slepen met stoelen of op de harde grond te liggen. Geen nood! SeatZac zorgt dat overal comfortabel en chill ligt.

Je neemt de SeatZac gewoon mee in een praktisch zakje (hij weegt maar 750 gram)en zet ‘m in een handomdraai op. Het is echt een eitje (video): uitpakken, lucht happen en chillen. (je hoeft die gekke moves er natuurlijk niet bij te doen…). Ook over je imago hoe je je geen zorgen te maken. Deze ligzak is in heel veel kleuren verkrijgbaar. Zo is er dus altijd een SeatZac die met je flipflops matcht! Waar je ook bent, creëer je nu je eigen chill-gebied.

Om zeker te weten dat jij  relaxt de zomervakantie ingaat, geven we in samenwerking met SeatZac maar liefst 4 exemplaren weg. Het enige dat je daarvoor nog moet doen is ons laten weten waar jij je SeatZac gaat opzetten. Doe dat in de comments (hier op de website, Facebook of Instagram) en de meest originele inzending belonen we met een officiële SeatZac. Happy Chillin!

Lees ook:  4 x de leukste festivals en evenementen om warm van te worden

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy