Architectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Architectonische Instagram hoogstandjes

Houd je van strakke lijnen en alles symetrisch neerzetten in je huis? Dan ga je de fotografie van de Spaanse architect Daniel Rueda zeker mooi vinden. Daniel is wat hij zelf noemt een ‘autodidactische architectonische fotograaf’ en plaatst op Instagram (onder zijn alter ego Dr. Cuerda) de meest mooie plaatjes. En leuk: wel altijd met een kleine knipoog erin verwerkt.

Architectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogArchitectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Architectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Architectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogArchitectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  5 x apps voor fotografie en edit fanaten

0 comments on “Architectonische Instagram hoogstandjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *