Architectonische Instagram hoogstandjes

by Redactie

Houd je van strakke lijnen en alles symetrisch neerzetten in je huis? Dan ga je de fotografie van de Spaanse architect Daniel Rueda zeker mooi vinden. Daniel is wat hij zelf noemt een ‘autodidactische architectonische fotograaf’ en plaatst op Instagram (onder zijn alter ego Dr. Cuerda) de meest mooie plaatjes. En leuk: wel altijd met een kleine knipoog erin verwerkt.

Architectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogArchitectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Architectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Architectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogArchitectonische Instagram hoogstandjes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Let it shine op Instagram met dé app van de celebs

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy