5x zo organiseer je een perfecte summerparty

by Redactie

Niets leuker dan op een heerlijk zomerse dag een goed feest te geven. En daar hoeft zeker niet altijd een speciale aanleiding voor te zijn. Iedereen wordt blij van een summerparty. Wij geven 5 tips hoe je jouw perfecte summerparty tot een succes kan maken:

1) Locatie
Een zomers feest geef je natuurlijk niet binnen, maar buiten. Als je een tuin hebt, dan is dat de ideale plek. Heb je geen tuin, dan is een park een goed alternatief. ‘Markeer’ jouw feestplek met slingers waarmee je duidelijk maakt aan de gasten waar het feestje te vinden is.

2) Food & Drinks
Geen feest zonder allerlei lekkers. Fingerfood en (fruit)cocktails zijn altijd succesnummers. Denk aan mini-empanada’s, groentespiesjes en allerlei lekkere dips. Maar ook een paar homemade taarten doen het altijd goed!

3) Muziek
Maak een playlist aan op Spotify of Deezer, en laat al je gasten vantevoren hun favoriete muziek hier aan toevoegen. Zo creeer je een playlist waar iederen happy van wordt.

4) Dresscode
Klinkt officieel, een dresscode, maar het geeft wel een leuke gimmick aan je feest. Zeg dat iedereen in Hawai-thema moet komen of bijvoorbeeld met een ’touch of yellow’. Leuk om te zien hoe origineel iedereen uit de hoek komt.

5) Finishing touch
De aankleding van je feest draagt ook bij aan de algehele feestvreugde. Slingers, kaarsjes, lampjes en ga zo maar door. Wil je echt uitpakken gan dan bijvoorbeeld voor een roze loper (via rodelopers.com), waar alle gasten je feest op binnentreden.

Lees ook:  Deze 3 tools mogen niet aan jouw survival uitrusting ontbreken

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy