5 x nieuwe (zomer)hotspots in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x nieuwe (zomer)hotspots in Nederland

1) Bleyenberg – Den Haag
In het oude Kwantumgebouw op de Grote Markt in Den Haag zit sinds kort Bleyenberg. En je mag het met recht een totaal-concept noemen, want naast een restaurant kan je er ook een coffee bar, cocktail bar, meeting spaces, nachtclub Het Magazijn én een rooftop bar (de eerste in Den Haag!) in vinden. En die naam? Die komt van C.A.J. Bleyenberg, de befaamde oud-bedrijfsleider van Kwantum Behang BV. De man die van de Kwantum zeg maar een begrip maakte in de jaren ’80/’90.

5 x nieuwe (zomer)hotspots in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) De Tulp – Amsterdam
In hartje Pijp kan je vanaf nu neerstrijken in deze ware jungle fever. Het is bij De Tulp heerlijk schommelen op de kleurrijke veranda en genieten van je broodje geroosterde kippendijen. Hier is het elke dag zomercarnaval!

5 x nieuwe (zomer)hotspots in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Het Saté-lab – Rotterdam
Op een zomerse dag een perfect klaar gemaakte saté eten eten een waar genot. Liefst bereidt zoals ze dat alleen in Indonesie kunnen. Het Saté-lab komt zeker in de buurt. Hier komt de saté zo vers van de houtskoolgrill. En de naam zegt het al, het is een ‘lab’, laboratorium, oftewel werkplaats. Het is dus ook een plek waar nieuwe smaken en structuren worden ontwikkeld, geoptimaliseerd en verrassende nieuwe grondstoffen worden getest. Yum!

5 x nieuwe (zomer)hotspots in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Ohøj Coffee Roasting – Utrecht
Nothing beats a good cup of coffee in the morning. En al helemaal niet op een zomerse dag. In Utrecht zit je dan zeker goed bij het nieuwe Ohøj in de up-and-coming Rivierenwijk. De branderij en espressobar wordt gerund door barista Kevin en zijn vrouw, wat zorgt voor een extra huiselijke vibe.

Lees ook:  Culinaire verrassing bij Fontein; de mibrasa!

5 x nieuwe (zomer)hotspots in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) Eetbar De Wagon – Tilburg
De naam zegt het al; De Wagon is een eetbar voor gevestigd in een voormalige treinwagon uit 1930. Gelegen tegenover de noordzijde van het station in Tilburg. In de ochtend kan je hier terecht voor verse croissants, in de middag voor de heerlijkste pitabroodjes en ’s avonds kan je heel toepasselijk kiezen uit een 2-gangen reis of een 3-gangen reis. Niet missen deze trein dus!

5 x nieuwe (zomer)hotspots in Nederland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “5 x nieuwe (zomer)hotspots in Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *