5 x de leukste strandmode trends van 2017

by Redactie

Je hebt weken getraind en gezond gegeten voor dat beach ready lijf, en nu wil je op het strand natuurlijk ook graag de blits maken in een perfecte beach outfit, inclusief accessoires. Wat zijn dé trends voor de zomer? Wij selecteerden de volgende hot items voor je:

1) Jumpsuit
De jumpsuit is al een paar jaar here to stay. En ook dit jaar is het een graag gezien item op het strand. Naast dat het heerlijk luchtig zit, het makkelijk aan en uit te trekken is, ziet het er ook nog leuk uit. En handig: trek je er hakken bij aan in plaats van slippers, dan is je avond-outfit ook gelijk klaar. Op Zalando kan je al een heleboel leuke spotten.

2) Badpak
Net als de jumpsuit, is het badpak ook een trend die aanhoudt. Een badpak is dus ook al lang niet meer voorbehouden aan alleen maar oudere dames en mama’s. Het kan juist super stylish én sexy zijn! Specifiek voor de badpakkentrend van 2017 zijn de eenvoudige belijningen en de uni-kleuren. Niet te veel poespas dus. Via Hunkemöller kan je een leuke scoren met korting.

3) Roundie
De roundie kan je misschien wel dé grootste beach trend noemen van 2017. Dit ronde strandlaken is een ware musthave, overgewaaid uit Australie, waar het al langer super populair is. Roundies zijn verkrijgbaar in heel veel soorten kleuren, patronen en maten.

4) Spiegelende zonnebril
Niet de meest fijne zonnebril om tegenaan te kijken (je zit de hele tijd naar jezelf te kijken als je naar iemand kijkt met een dergelijke zonnebril op zijn/haar neus), maar stylish is het zeker. Wel handig als je je haarcoupe tussendoor even wil checken.

Lees ook:  Voor de voetbalfans: dit zijn de mooiste voetbalstadions die op je bucketlist moeten

5) Korte zwembroek
Hoewel de surfer-lengte ook zeker nog veel gezien wordt, is het toch vooral de korte zwembroek die het helemaal is deze zomer. En het liefst in een vrolijke, opvallende kleur zoals die van Tommy Hilfiger.

Foto credits header: links via www.lido-lido.com, rechts via www.toms.com

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy